Keresés

ASTÁ KLUB VIP – 2024.04. hó

17780 Ft (áfával)

🫶Kedves Látogató!
Egyre jobban azt érzem, hogy össze kell foglalni azt a rengeteg tudást, meglátást, fejlődési lehetőséget amit ugyan megtaláltok a honlapomon, a webshopomban, a táboraimban, a programjaimban, a hírleveleimben…… DE!!!!
Itt egy kis személyességet is tudok belevinni felétek, valamint olyan meglátásokat, amiket talán te nem raktál össze, vagy elfeledted, amolyan Ágis módon. Feltehettek kérdéseket, amik közérdekűek, illetve együtt is gondolkodhatunk. 🫶
A Klub két részből áll:
  1. INGYENES
    https://www.facebook.com/groups/536767780557334/
  2. FIZETŐS  2 alkalom meditáció és előadás aktuális témákról + Ingyenes havi sokkk poszt
    itt tudsz jegyet venni
Cikkszám: 7000000/1-2 Kategóriák: , ,

Leírás

Kedves Látogató!

Mert egyre jobban azt érzem, hogy össze kell foglalni azt a rengeteg tudást, meglátást, fejlődési lehetőséget amit ugyan megtaláltok a honlapomon, a webshopomban, a táboraimban, a programjaimban, a hírleveleimben…… DE!!!!
Itt egy kis személyességet is tudok belevinni felétek, valamint olyan meglátásokat, amiket talán te nem raktál össze, vagy elfeledted, amolyan Ágis módon. Feltehettek kérdéseket, amik közérdekűek, illetve együtt is gondolkodhatunk. 
A Klub két részből áll:
  1. INGYENES
    https://www.facebook.com/groups/536767780557334/
  2. FIZETŐS 2 alkalom meditáció és előadás aktuális témákról
😃🫶🌞
Miért érdemes csatlakoznod az ASTÁ Klubhoz, vagy meghívnod barátaidat?
Az ASTÁ Klub lehetőség, amely célja, hogy segítsen a személyes fejlődésedben és az életed minden területén való fejlődésedben. A havi előadások, meditációk és kérdések-válaszok alkalmak segítenek abban, hogy eligazodj az életedben és fejlődj a testi, szellemi, lelki, anyagi és spirituális szinten is.
🫶 Az ASTÁ Klubba való csatlakozással lehetőséged nyílik részt venni egy inspiráló zárt csoportban, ahol fizetős online meditációkon vehetsz részt, gyakorlatokat végezhetsz és kérdéseket tehetsz fel. Az ASTÁ Klub segít megtalálni és megőrizni belső egyensúlyodat, valamint támogat abban, hogy tudatosabbá és éberebbé válj az életed minden területén.
🌞
🌞 Hogyan működik az ASTÁ Klub?
Az ASTÁ Klub tagság havi 14.000 Ft+ Áfa-ért érhető el, tartalmazza a 2 élő online előadást és meditációt és kérdések-válaszok alkalmakat havonta. Ezáltal lehetőséget kapsz arra, hogy fejlődj és egy olyan közösség részese legyél, ahol segítséget és támogatást találsz az utadon. Hónap közben pedig olyan cikkeket, megosztásokat kapsz a csoportban, ami az előfizetésed/tagságod ideje alatt mindig rendelkezésedre áll.
🌞Csatlakozz most az ASTÁ Klubhoz!
Ha szeretnél részt venni ebben az inspiráló közösségben és támogatást kapni a belső egyensúlyod megtalálásában, spirituális fejlődésedben, akkor ne habozz csatlakozni az ASTÁ Klubhoz!

Keress további kérdéseiddel és várunk szeretettel a Klubban!🫶

ASTÁ – Acél Strähle Ágnes
tisztánlátó médium, spirituális segítő,
motivációs előadó,
spirituális ékszerkészítő

Érdekelhetnek még…

Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.