doTERRA NESHAMA Touch – olajkeverék

13900 Ft

Neshama Touch olajkeverék – kik is vagyunk valójában, és milyen kapcsolat fűz bennünket egymáshoz és a körülöttünk lévő világhoz

Elfogyott

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


Eredeti név: Neshama (Soulful Blend)
Kiszerelése: 10 ml
Felhasználás: külsőleg alkalmazható

A Neshama elnevezés a héber „lélek” szóból ered, az olaj pedig azzal a céllal készült, hogy segítsen emlékeznünk, kik is vagyunk valójában, és milyen kapcsolat fűz bennünket egymáshoz és a körülöttünk lévő világhoz.

A Neshama lélektápláló keverékhez kiválasztott esszenciális olajok többségére szentként tekintettek a múltban, akkor és azóta is a belső énhez való magasabb szintű kapcsolódás támogatásáért használták, használjál őket.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

  • Helyileg alkalmazhatod a bőr megnyugtatására.
  • Jóga vagy meditáció során dörzsöld a pulzuspontokra vagy a homlokodra.
  • A nap folyamán többször masszírozd a halántékodra, vagy reggelente vidd fel a mellkasodra ezzel segítve a lelkedhez való kapcsolódást.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • Segít a kiegyensúlyozott, harmonikus közérzet megteremtésében
  • Növeli a nyugalom érzését
  • A hozzáadott tömjén esszenciális olajnak köszönhetően hozzájárulhat a belső béke, az ellazulás és az elégedettség állapotának eléréséhez.
  • A Neshama egyik fő összetevője, a frakcionált kókuszolaj segíthet a bőr hidratálásában és megnyugtatásában.

LELKI HATÁS

  • Különösen nehéz időkben a Neshama emlékeztetőül szolgál, milyen mély kapcsolat fűzi lelkünket a körülöttünk lévő világhoz, és hogy a gyógyulás csupán idő kérdése.

ÖSSZETEVŐK
tömjén, levendula, vörös cédrus, ciprus, mirha, indiai nárdus, vadnarancs, kasszia és fahéj esszenciális olajok

 

Figyelem:
Gyermekektől elzárva tárolandó. Lehetséges bőrérzékenység. Kerüld a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén a használat után legalább 12 órán keresztül kerüld a napfényt és az UV-sugárzást. Ha várandós vagy, esetleg ápolás vagy orvosi ellátás alatt állsz, konzultálj orvosoddal!

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.
nézd meg melyik termékekre kaphatod meg!