Keresés

Korall – Türkenit fülbevaló

4200 Ft (áfával)

Készleten

Cikkszám: 110124 Kategóriák: , , ,

Leírás

Korall-Türkenit fülbevaló – Ásvány fülbevaló


Korall

Címszavakban: védőkő, anyaság, szeretet, szexualitás, menstruáció, gyermek

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.

Vöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.

Olvass tovább >>>


Türkiz

Címszavakban: torokcsakra, kommunikáció, figyelem, összpontosítás, kimerültség, negatív lelki állapot, auratisztítás, ízületi gyulladás, savtermelés, köhögés, tüdőgyulladás, méregtelenítés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A torokcsakra köve, segít, hogy megfogalmazzuk érzéseinket, gondolatainkat. Energiával tölt fel olyan helyzetekben, ahol gyorsan kell reagálni, kommunikálni egy feladatot. Ideális feleléseknél, vagy munkában interaktív előadásoknál. Ha a torokcsakrára helyezed felismerheted, és kezelni tudod majd a boldogtalanság okait, bárhonnan is származnak.
Ha csakrakőként a harmadik szemre helyezed, nő az intuitív képességed, nyílik és energiával töltődik a harmadikszem csakrád.
Enyhíti a kimerültséget, véd az idegen behatásoktól. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát.

Csökkenti az ízületi gyulladást, savtermelést, így jó a gyomor és bélrendszeri bántalmakra és a daganatos megbetegedések megelőzésére. Köhögés és tüdőgyulladás javítására, megelőzésére használják. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását.
Erős nyugtató hatása mellett élénkíti az agyműködést, segíti a figyelem összpontosítását, serkenti a kreativitást.

Olvass tovább >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.