Keresés
Akció!

Malachit (narancs) fülbevaló

3360 Ft (áfával)

Malachit (narancs) fülbevaló

Készleten

Cikkszám: 110125 Kategóriák: , ,

Leírás

Ásvány fülbevaló / Kristály fülbevaló / Ásvány ékszerek


Malachit

Címszavakban: földelés, védelmező, elnyeli a negatív energiát, átalakulás, spirituális fejlődés, vizualizáció és tisztánlátás, egyensúly, harmónia, szerelem, szexualitás, partnerkapcsolat, szívcsakra, képzelőerő, agyműködés, menstruációs panaszok, szülés, keringési rendszer, görcsoldó, asztma, hasnyálmirigy, mellékpajzsmirigy

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A malachit mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Földeli a bolygón a spirituális energiát. A malachit fontos védelmező kő. Könnyedén elnyeli a negatív energiát és a szennyező anyagokat; a légkörből és a testből egyaránt összegyűjti azokat.
Az átalakulás köve. Megmutatja, hogy mi akadályozza a spirituális fejlődésünket.
A harmadik szemre téve fokozza a vizualizációt és a tisztánlátást, míg a szíven egyensúlyt és harmóniát teremt. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára.

Mélyebbé teszi az érzelmi életed, és átsegít a szexuális nehézségeken, bármilyen okból fakadjanak is. Vigaszt és reményt ad a szerencsétlen szerelemben. Az egyiptomiak a malachitot a remény és bizakodás köveként tisztelték, úgy tartották, viselőjének reményt és harmóniát hoz a partnerkapcsolatba. A malachit érzelmi közvetlenséget, őszinteséget ad, növeli a kitartást. Ez a kő fejleszti a mások iránti empátiát, s megmutatja, milyen érzés lenne az ő helyzetükben lenni. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot.
A szívcsakrához kapcsolódó kő, agy jellemzően az érzelmekre van kihatással. Kalandvágyat és intenzív életmegélést kölcsönöz viselőjének.
Fejleszti a képzelőerőd és döntőképességed. A malachitot a belső énünk felfedezésére is használhatjuk. Serkenti az álmokat, és az emlékezetet élőbbé teszi.

Serkenti az agyműködést. Elixírje menstruációs panaszokra hatékony gyógyír. S mivel megkönnyíti a szülést, a szülésznők kövének is nevezik. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.
Stabilizálja és erősíti a keringési rendszert, oldja a görcsöket, így menstruáció és gyomorémelygés esetén is használhatod, hatékony kiegészítő kezelője az asztmának is. Erősíti a látóideget és a bőrt.
Segíti a gyógyulást az ízületi gyulladás, az epilepszia, a csonttörés, a megduzzadt ízületek, a kinövések, az utazási betegségek, a szédülés, a daganatok esetén. A hasnyálmirigy, a lép és a mellékpajzsmirigy segítője.

Olvass tovább >>>


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.