MELEGSÉG A SZÍVBEN, ÉRZELMEK A FÖLDÖN ásvány nyaklánc

11500 Ft

Jáspis – Mokait – Unakit
52 cm

Készleten

Leírás

Jáspis – Mokait – Unakit
Melegség a szívben, érzelmek a földön
​46 cm

Jáspis
A színe alapján tudják használni, a vörös színű a vérrel kapcsolatos problémák orvoslására, a sárga színűt az emésztéssel kapcsolatban használják, a zöldet a gyógyulás gyorsítására. A tiszta szép gondolatokra vágyok, és segítenek megvalósítani! Támogat gondolataim kitisztításában, rájuk nagyon vigyázni, hogy maradjak az új vágányon, hogy eljussak a vágyott célig. Felhozzák a hitet a kitartásig, segítenek, hogy önbecsülésem megtaláljam, talpra állítsam, megéljem, és elvisznek a boldogságig.

Mokait
A légutakra és a homloküregre hat, erősíti az egész szervezetben a kiválasztást. Véd a fertőzésektől. Fizikai kimerültség esetén erőt és fürgeséget ad.
Erősíti az immunrendszert, és segíti a vértisztítást. A sebgyógyulásban és gennyes sebek kezelésében is segítség lehet.
A lehetőségek felismerésében és szelektálásában segít. Nyugalmat biztosít, mégis növeli a kalandvágyat. Elősegíti a tevékenység közbeni meditatív állapotot. Egyensúlyban tartja a külső aktivitást és a belőlük fakadó benyomások feldolgozását.

Unakit
Az UNAKIT/Epidot jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé.
Erősíti a májat és az epét, de alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert.

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.
nézd meg melyik termékekre kaphatod meg!