Mozgásos tábor – test megismerése mozgás által – Jegy 2020.05.29-31.

95000 Ft

2020. május 29-31.

Készleten

Leírás

Mozgásos tábor – test megismerése mozgás által

A helyedet az eseményen 2019. december 22-ig a jegy megrendelésével és 25.000,- Ft előleg utalásával tudod biztosítani, amit lemondás esetén nem tudunk visszatéríteni.
Teljes ár:
95.000,- Ft,
amely tartalmazza a 3 nap teljes programját, a foglalkozásokat, szállás és étkezések díját.
A fennmaradó összeg ütemezéséről külön tájékoztatást küldünk.

Időpont: 2020. május 29-31.

Helyszín: Balaton – szervezés alatt

A betegségek, balesetek, kellemetlen történések mind-mind jelzések arra vonatkozóan, hogy valami nem a lelkünk eredeti terve szerint történik az életünkben.
A lélek a Földre mindig céllal érkezik, feladatok elvégzését tűzi ki maga elé, vagy éppen karmikusan „kötelező” dolgokat kell megtennie.

Sajnos, ha nem vagyunk eléggé mély kapcsolatban a lelkünk információival, nem halljuk meg jelzéseit, akkor kénytelen minket lelassítani, fékezni, félreállítani… hogy hangja végre elérjen hozzánk, az emberig.

Ezek a lassítások, fékezések megjelenhetnek valamilyen betegség formájában, de komolyabb esetben balesetek is történhetnek velünk. Ahhoz, hogy ezeket a komolyabb, negatív erejű történések megelőzzük, meg kell találnunk a módját, hogy hallgatni tudjunk lelkünk finomabb jelzéseire, vagy ha már megtörtént a baj, akkor is fontos, hogy a valódi okokat magunkban felfedezni tudjuk.

Ebben a pár napban ősi technikákat, módszereket mutatnunk meg nektek, hogy kapcsolatba tudjatok lépni a bennetek élő gyógyító énetekkel, hogy el tudjatok kezdeni kommunikálni vele, meg tudjátok hallani lelketek hangját. Lelassulunk a Taiji, a Jóga és a Meditáció eszközeivel és közelebb kerülünk önvalónkhoz.

 

Étkezés: svédasztalos reggeli, kétfogásos ebéd és vacsora.
Amennyiben allergiás vagy, illetve vannak olyan ételek, amiket nem eszel, írd meg ezt felénk jelentkezésed során, hogy előre jelezhessük a helyszínnek a speciális igényeket, ételérzékenységeket.

Létszám: max. 30 fő

Magnet Bank
Acél Ágnes
16200106-11645162
Kérlek, hogy a közleménybe írd be: „Tábor: 2020. május 29-31.”
Amennyiben a programra 2019. december 22. után jelentkezel, kérlek, jelentkezés és utalás előtt vedd fel a kapcsolatot velem a lelekiskolaja@namasta.hu email címen további tudnivalókért.

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.