Keresés

NYUGODT BÁTORSÁG ásvány karkötő

9800 Ft (áfával)

18 cm

Készleten

Cikkszám: 1300799 Kategóriák: ,

Leírás

NYUGODT BÁTORSÁG

Kalcedon – Lepidolit – Kianit


KALCEDON

Címszavakban: támasz bánat idején, magabiztosság, kommunikáció, kisugárzás, belső nyugalom, rémálmok, új helyzet elfogadása, emésztés, szoptatás, hormontermelő mirigyek, leszokás, gyulladás, hormonális ciklusok

Támaszt nyújt, ha bánat ér. Magabiztosságot ad kommunikációdban, kisugárzásodban. Segít ha rémálmok gyötörnek. Belső nyugalmat hoz, segít elfogadni, ha elképzelésedhez képest más, új helyzetbe kerülsz.

A torokcsakra köve. Segít az emésztésnél, ezenkívül használják a szoptatós anyák tejtermelés serkentésénél és akkor is ha begyulladt a szoptatásnál a mell.

Olvass tovább >>>

FÜSTKVARC

Címszavakban: földelés, gyökércsakra, általános erősítő, védelem, stressz, tisztánlátás, depresszió, nyugalom, megértés, meditáció, családalapítás, családban való elhelyezkedés, has-, csípő-, lábproblémák

Földelő kő, segít a terveid létrehozásában. Emeli a rezgéseket, védelmet nyújt, oldja a stresszt, csillapítja a félelmet, gyógyítja a depressziót, növeli a férfiasságot, tisztítja a gyökércsakrát. Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet.

Olvass tovább >>>

LEPIDOLIT

Címszavakban: allergia, immunrendszer, méregtelenítés, koronacsakra, harmadikszemcsakra,

Csillapítja az allergiát, erősíti az immunrendszert, újjáépíti a DNS-t. Nagyon hatékony a stressz és a depriesszió enyhítésére. Enyhíti a kimerültséget, epilepsziát, Alzheimer-kórt. Tompítja az isiászt, idegzsábát, izületi problémákat. Bőr, kötőszövet méregtelenítője. A lepidolit a kornacsakrába, és a harmadik szembe kapcsolódik. Saját egyéniségünk megtartásárban segít.

Olvass tovább >>>


Kapcsolódó linkek

 

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

 

Kristály ABC  >>>

 

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

 

További információk

Tömeg 0,00 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.