Keresés

MAGASAN SZÁRNYALOK ásvány karkötő

6300 Ft (áfával)

Füstkvarc – Larimár – Kianit

20cm

Készleten

Leírás

MAGASAN SZÁRNYALOK

Füstkvarc-Larimár-Kianit

FÜSTKVARC

Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet.
A “sötét kristály”. A füstkvarc elősegíti a nyugalmat és a belső megértést. Szabad engedi a negatívumokat, haragot, félelmet és a bűnbánatot. Segít önmagunk felfedezésében, fénnyel és szeretettel hatol be a sötétségbe. Kiváló meditációs  ásvány, enyhén nyugtató, másrészt felerősíti az álmokat és a médiumi képességeket

LARIMÁR

Delfinkőnek is nevezett. A szónokok és a médiumok köve. Méregteleníti a szervezetet, serkenti a pajzsmirigy, vesék, mellékvesék, húgyúti szerveket, segíti az ivarszervek működését. 
Csökkenti a vérnyomást, lázat, izomproblémákat. Serkenti a kisagy működését, és a test motorikus reakcióit. Segít torok problémák, torokgyulladás estén, erősíti a hangszálakat.

KIANIT

Tiszta, selyem fényű, mélykék, búzavirág kék és fekete színek a jelentősek. Magas rezgésű kristály, könnyed, ragyogó energiával bír. Könnyíti a magasabb rezgésszámú meditációt, a multi dimenzionális kommunikációt, s a kapcsolatot stabilizálja. Ha éjszaka a nyakunkba tartjuk hatással van az álmokra, főleg a macskaszem hatású kianit. 
Jótékonyan hat lázra, húgy- és ivarszervi rendellenességekre, pajzsmirigyre, mellékvesére, agyra. Csökkenti a vérnyomást, támogatja a kisagy működését. Segít a fogyásban.
Többféle színben van jelen: fehér, kékesszürke, zöld és sárga.

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields