Keresés

Ásványok

Szia! Miért ne próbálnád ki az ásvány ékszereket, hogy harmonizáljon a rezgéseiddel és segítsen a mindennapokban? Az ásványok különleges rezgéseket bocsátanak ki, amelyek segítenek harmóniába kerülni önmagaddal és a környezeteddel.
Hétköznapi problémákra is találhatsz rezgéseddel harmonizáló ásványokat. Például, ha stresszes vagy a munkád miatt, akkor a nyugtató rezgésű ametiszt vagy a lazurit segíthet a nyugodt és egyensúlyban lévő állapot elérésében. Ha pedig energiára van szükséged, akkor a citrin ékszer energizálhat és segíthet felüdülni.
Ráadásul az ásvány ékszerek nem csak praktikusak, de stílusosak is! Különleges kő kivágások és egyedi tervezésű ékszerek közül választhatsz, amelyek tökéletesen kifejezik egyedi stílusodat.
Ne habozz tovább, próbáld ki az ásvány ékszereket, hogy megtapasztald a rezgések erejét és tapasztald meg a mindennapokban nyújtott segítségüket!
A földi életünkben is minden rezgés, és minden ember egy külön rezgés minta. A tapasztalat azt mutatja, hogy néha elkél egy kis segítség a megfelelő kristályékszer kiválasztásában. Ezért készítettem neked ezt az útmutatót, remélem segítségedre lesz:
Ékszersegéd, avagy hogyan válassz ásvány ékszert >>>

Az ásványokról többet megtudhatsz itt:
KristályABC >>>

Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.