Keresés

KEDVESEM ásvány karkötő

8000 Ft (áfával)

Aventurin – Holdkő – Malachit

15cm

Elfogyott

Leírás

KEDVESEM

Aventurin-Malachit

AVENTURIN

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.
A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik.  Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

 

HOLDKŐ

A holdkő a legismertebb kövek közé tartozik, hatása széleskörű. A női oldalhoz sorolják. Meddő nők kövének mondják. A holdkő segíti a tobozmirigy működését.
Testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő, vagy végtagdagadás esetében is segíthet.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó. 

MALACHIT

A malachit mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Földeli a bolygón a spirituális energiát. A malachit fontos védelmező kő. Könnyedén elnyeli a negatív energiát és a szennyező anyagokat; a légkörből és a testből egyaránt összegyűjti azokat. A harmadik szemre téve fokozza a vizualizációt és a tisztánlátást, míg a szíven egyensúlyt és harmóniát teremt. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. 
Az átalakulás köve. Megmutatja, hogy mi akadályozza a spirituális fejlődésünket. Ez a kő fejleszti a mások iránti empátiát, s megmutatja, milyen érzés lenne az ő helyzetükben lenni. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot. Lehatol a probléma gyökeréig, hangsúlyozza az intuíciót és az éleslátást. A malachitot a belső énünk felfedezésére is használhatjuk. Serkenti az álmokat, és az emlékezetet élőbbé teszi. 
Főleg a görcsökre hatékonyan, beleértve a menstruációs görcsöket is. S mivel megkönnyíti a szülést, a szülésznők kövének is nevezik. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.
Csökkenti a vérnyomást, segít asztma, ízületi gyulladás, epilepszia, csonttörés,  megduzzadt izületek, kinövések, utazási betegségek, szédülés, daganatok esetén, támogatja a látóideget, a hasnyálmirigyet, a lépet és a mellékpajzsmirigyet. 

 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields