Keresés

AZ ÉLET ÍZE ásvány karkötő

6900 Ft (áfával)

Apatit – Unakit

18cm

Készleten

Leírás

AZ ÉLET ÍZE

Apatit-Unakit

APATIT

Nagyban támogatja idegrendszeri feszültség csökkentését, csonttörésnél serkenti a gyógyulást, pozitív hatással van a sejtek regenerációjára, immunrendszer, izomrendszer motorikus idegek erősítése, vízér hatásainak elvezetése, javítja az étvágyat, segít izületi bántalmak esetén, csontritkulásnál elérhető a csontsűrűség javulása. Öntudat fokozása, alkalmazkodóképesség javítása, kommunikáció javítása.

 

UNAKIT

Az UNAKIT/Epidot jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, földel, rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Az idegrendszert kisimítja.
Erősíti a májat és az epét, de alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. 
Földelő kristályként működik, és a betegség okának gyökerére hat, lehetővé számodra a mélyben lévő problémákat, és a kiegyensúlyozatlanság okát. 
Az unakit-nak női jellegű az energiája, szelíd és passzív. 
Gyakorlatban: néhány marokkövet a zsebedbe, vagy egy kis tálban az otthonodban tartasz. Hamarosan rálelsz a nyugalom légkörére, mely képessé tesz rá, hogy levezesd az apró-cseprő gondokat. Gyakran helyezik televízió tetejére, hogy eloszlassa a készülék elektromágneses mezejének energiáit, de van amikor a tv elromolhat, elmondott információk szerint. 
Úgy tűnik, hogy a kövek képesek önmagukna irányítani az elektromágneses erőket és rövidre zárni az áramkört. 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields