Keresés

Ásvány karkötő

8400 Ft (áfával)

Karneol – Tűzachát – Achát – Unakit

16cm

Készleten

Leírás

Karneol-Tűzachát-Achát-Unakit

KARNEOL

Az ösztönzés, a motiváció köve. Tetterőt, bátorságot, állhatatosságot ad, a nehézségek legyőzésére és elképzelésünk energikus képviselésére ösztönöz.
Javítja a vér minőségét, és a vér áramlási tulajdonságait, serkenti a vitamin-, tápanyag- és ásványianyag-felvételt a vékonybélben, a női nemi szervek működését segítik, szabályozzák. 
Megérzésekkel szolgál, kiélesíti a koncentrációt, és elősegíti az önmagunkba merülést. Eloszlatja  a szellemi tompaságot. A szív alatti valamennyi csakrára hatással van. Jól használható a meddőség és az impotencia kezelésére.  Elhozza nekünk életünk ciklusainak és ritmusának megértését, és segít elfogadnunk önmagunkat. Azt mondják róla,  hogy ha otthonunk minden nyílása fölé karneolt helyezünk, az megvéd minket a pszichés támadásoktól, és visszafordítja a negatív energiákat oda, ahonnan jöttek. 

ACHÁT

Nagyon fontos ásvány, mert a pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja. Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Egyszerre földel és fölemel.
Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról. Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben. Támaszunk lehet a depresszióban. A hasnyálmirigy, vérkeringés és a nyirokrendszer hasznára van. 

UNAKIT

Az UNAKIT/Epidot jelentősen meggyorsítja a betegség utáni lábadozást, földel, rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit és segít, hogy gyorsabban váljunk ismét egészségessé. Az idegrendszert kisimítja.
Erősíti a májat és az epét, de alapvetően minden terület regenerációjához használhatjuk. Ugyanígy alkalmas a betegség megelőzésére, mivel erősíti az immunrendszert. 
Földelő kristályként működik, és a betegség okának gyökerére hat, lehetővé számodra a mélyben lévő problémákat, és a kiegyensúlyozatlanság okát. 
Az unakit-nak női jellegű az energiája, szelíd és passzív. 
Gyakorlatban: néhány marokkövet a zsebedbe, vagy egy kis tálban az otthonodban tartasz. Hamarosan rálelsz a nyugalom légkörére, mely képessé tesz rá, hogy levezesd az apró-cseprő gondokat. Gyakran helyezik televízió tetejére, hogy eloszlassa a készülék elektromágneses mezejének energiáit, de van amikor a tv elromolhat, elmondott információk szerint. 
Úgy tűnik, hogy a kövek képesek önmagukna irányítani az elektromágneses erőket és rövidre zárni az áramkört. 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields