Keresés

Ásvány karkötő

7400 Ft (áfával)

Mohaachát – Malachit – Kalcedon

16cm

Készleten

Leírás

Mohaacát-Malachit-Kalcedon

ACHÁT

Nagyon fontos ásvány, mert a pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja. Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Egyszerre földel és fölemel.
Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról. Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben. Támaszunk lehet a depresszióban. A hasnyálmirigy, vérkeringés és a nyirokrendszer hasznára van. 

MALACHIT

A malachit mind a pozitív, mind a negatív energiákat felerősíti. Földeli a bolygón a spirituális energiát. A malachit fontos védelmező kő. Könnyedén elnyeli a negatív energiát és a szennyező anyagokat; a légkörből és a testből egyaránt összegyűjti azokat. A harmadik szemre téve fokozza a vizualizációt és a tisztánlátást, míg a szíven egyensúlyt és harmóniát teremt. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet számára. 
Az átalakulás köve. Megmutatja, hogy mi akadályozza a spirituális fejlődésünket. Ez a kő fejleszti a mások iránti empátiát, s megmutatja, milyen érzés lenne az ő helyzetükben lenni. Csökkenti a szégyenlősséget, és támogatja a barátságot. Lehatol a probléma gyökeréig, hangsúlyozza az intuíciót és az éleslátást. A malachitot a belső énünk felfedezésére is használhatjuk. Serkenti az álmokat, és az emlékezetet élőbbé teszi. 
Főleg a görcsökre hatékonyan, beleértve a menstruációs görcsöket is. S mivel megkönnyíti a szülést, a szülésznők kövének is nevezik. Együtt rezeg a női ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességére.
Csökkenti a vérnyomást, segít asztma, ízületi gyulladás, epilepszia, csonttörés,  megduzzadt izületek, kinövések, utazási betegségek, szédülés, daganatok esetén, támogatja a látóideget, a hasnyálmirigyet, a lépet és a mellékpajzsmirigyet. 

KALCEDON

Ő a leszokás köve. Megszabadít a tudattalan mechanizmusoktól, szokásoktól. Gyulladásgátló hatású, hat a reumatikus megbetegedés, sokizületi gyulladás esetén. Serkenti a nyirokrendszer, a nyálkahártyák és a légutak tisztulását, enyhíti a dohányzás következményeit.

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields