Keresés

CUKORBORSÓ ásvány karkötő

9200 Ft (áfával)

Prehnit – Epidot – Hegyikristály – Festett achát

19 cm

Készleten

Leírás

CUKORBORSÓ

Prehnit – Epidot – Hegyikristály – Festett achát


PREHNIT

Címszavakban: szívcsakra, napfonatcsakra, beilleszkedés, közösségek, elfogadás, elfogadtatás, fejlődés, felszívódás, tisztulás, fogyókúra

A szív és a napfonat csakra köve. Támogatja a társadalmi és a csapatba való beilleszkedést. Növeli a mások iránti tiszteletet. Segít elfogadtatni magunkat másokkal, könnyebben beilleszkedünk és könnyebben megértjük a közösségeket, ahová tartozunk. Segít elfogadni és megélni a kellemetlen történéseket, igazságtalanságnak tűnő történéseidet, és hozzásegít, hogy ezeket saját magad javára, fejlődésedre fordítsd.

Használatával a zsírban oldódó vitaminok könnyebben felszívódnak, a zsírban elraktározott méreganyagok pedig könnyebben kitisztulnak. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának.

Olvass tovább >>>

HEGYIKRISTÁLY

18 ismert változattal rendelkezik, és az egyetlen olyan kristály, amely minden ember számára előnyös hatással rendelkezik.

Legerősebb hatása, hogy serkenti az energiaáramlást az idegek, az agy és a mirigyek működésébenKiegyenlíti a szervezet energiahiányát és energia túltengésétSerkenti az öngyógyító erőketerősíti az immunrendszertjótékony hatással van a fertőzésekre. Bármely más ásvány mellé helyezve, annak gyógyító hatását felerősíti és tisztítja.

Az általános erősítő és energetizáló hatása mellett tértisztítás, negatív energiáktól való védelem és még számtalan használati lehetősége van.

Igazi “energiakristály”. Hatalmának kulcsa tisztaság és egyszerűség. Megnyitja a kommunikáció és a gyógyítás csatornákat. Ha “felhős”, a rejtélyek kapujának mondják, ha tiszta, akkor maga a Földanyának tartják. Valamennyi csakrára hat- kiegyensúlyoz, tisztít, és energiával tölt fel. A hegyikristály programozható és újra programozható, hosszú időn keresztül a misztikusokkal és a mágusokkal hozták kapcsolatba. Akik elég érzékenyek hogy ráhangolódjanak a kristályra, hozzáférhetnek a benne rejlő könyvtárhoz. Minden kristálynak memóriája van, némelyik nagyobb, mint a többié.

ACHÁT

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.

Erős földelő kristály, a gyökércsakra kristálya, ami felelős a fizikai, szellemi, érzelmi és intellektuális egyensúlyodért.
Segíti a fizikai energiáid összpontosítását és stabilizálását. Támogatást nyújt fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartásához.

Olvass tovább >>>


Kapcsolódó linkek

 

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

 

Kristály ABC  >>>

 

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields