Keresés

Ametiszt fülbevaló

4200 Ft (áfával)

Ametiszt fülbevaló

Készleten

Cikkszám: 110102 Kategóriák: , ,

Leírás

Ásvány fülbevaló / Kristály fülbevaló / Ásvány ékszerek


Ametiszt

Címszavakban: spiritualitás, tisztánlátás, tisztítás, mesterkristály, intuíciók tiszta meglátása, kiegyensúlyozott alvás, álmok megértése, nyugalom, kiegyensúlyozottság, koncentrációs képesség, migrén, immunrendszer erősítés, vértisztítás, függőségek kezelése

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A tisztánlátás és a koncentrációs képesség, a spirituális fejlődés köve, egy a mesterkristályok közül. Segít a meditációs elmélyülésben. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt.

Igen erős spirituális kő, a koronacsakra és a harmadikszem csakra energetizáló köve, így segít a az intuíciók tiszta meglátásában. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. A lila kvarcról és az ametisztről úgy tartják hogy “női” tulajdonságokat sugároz. Alvásunkat, gondolatainkat kiegyensúlyozza, pozitív mederbe tereli.
Éjszakára a párnánk alá téve segít az álmaink megértésében, irányításában, segít tudatosan álmodni.
Átalakítja a hozzánk beérkező negatív energiákat, tisztítja az aurát. Terjedelmes darabjait, telepeit és geodáit a térenergia harmonizálására is használják.
Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot ad viselőjének. Mindenképp ékszerként használjuk, ha spirituális és lelki gyógyulást szeretnénk.

Az ametiszt igen hatékony tisztítókő, más kristályokat is képes tisztítani. Az idegsejtekre kifejtett hatása révén javítja az agy koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében. Akinek gyakorta hasogató fejfájása van, nagyon hatékonyan tudja használni ékszerként is.
Az ametiszt megerősíti az immunrendszert, jótékonyan hat az agyalapi és a tobozmirigy működésére, és különösen jó vértisztító. Segíti a látást. Hatékony alkoholizmus, dohányzás és egyéb függőségek kezelésében.

Olvass tovább >>>


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields