Keresés

Egyénre hangolva

Ezen az oldalon választhatsz egyénre szabott karkötőt vagy malát (a buddhista mála egy meditációs eszköz, mely nagyon sok funkcióval rendelkezik), amit nagy szeretettel készítek el neked.

A malákról több információt itt találsz https://astabolt.hu/malak/

A személyre szabott karkötőkről pedig alább olvashatsz.

Kérlek, hogy a választásod a lenti űrlapon jelöld be…

Az egyénre szabott karkötőket teljes mértékben a TE helyzetednek/kívánságodnak megfelelően fűzöm meg. Ő egy segítő szerepet fog innentől betölteni.

Kérheted a mostani életszakaszod megsegítésére, illetve amit Te úgy gondolsz, hogy probléma az életedben!

A kristályok az átjutásban segítenek Neked, hogy minél könnyebben megoldhasd a problémás helyzetet.

Ezek az ékszerek, amikor elvégezték a “feladatukat”, egyszerűen hihetetlen módokon leröpülnek a kezedről, lerobbannak, néhány szem kitörik belőle, vagy egyszerűen azt érzed, hogy nem bírod hordani már.
Ez a dolga, hogy ott segítsen, ahol Te nem tudod magad.

Ez lehet 3 hét, 3 hónap, 6 hónap…

Csomagok, melyek közül választhatsz

1. Amennyiben szeretnél személyre szabott karkötőt, akkor szívesen megfűzöm, sőt ha ehhez egy egyéni (éves vagy speciális terület) útbaigazítást, segítést kérsz, akkor íme itt a lehetőség! Választhatsz személyes találkozás, vagy internetes kapcsolati formákból (ezt kérlek jelezd a megjegyzés rovatban az űrlapon, hogy melyik felel meg neked inkább).

2. Ha szeretnél ott lenni, amikor “megálmodom” és megfűzöm és Te pedig kiválasztod a karkötőd kiegészítőit, azt is megteheted ezentúl, ehhez azonban utaznod kell egy kicsit. Budapesttől 30 km-t.

3. Kristályokkal való tisztításhoz, energetizáláshoz (házad, lakásod, irodád, tested) szívesen javaslok személyednek, helyzetednek megfelelő kristályokat, illetve ha kéred, küldök neked egy kristály csomagot, a pontos használati útmutatóval.

4. Kiválasztod a webshopból azt a karkötőt, ami megszólít és ha kéred, egy egyéni megerősítést  és személyi “gyakorlatot” kaphatsz hozzá, ami a célodat jobban segíti.

Ahhoz, hogy egyénre szabott karkötőt/nyakláncot készítsek, szükségem van néhány adatra (születési dátum, időpont), amit e-mailben el tudsz küldeni nekem. És itt választhatod ki azt is melyik csomagot szeretnéd: 


  MálaKarkötő


  1. csomag2. csomag3. csomag4. csomag

  Adatkezelési tájékoztató *Adatkezelési tájékoztató

  Amint megkaptam az adatokat, visszajelzek neked.


  Garanciális feltételek!
  Garanciát úgy tudok vállalni, ha elszakad írsz Nekem és megnézem, hogy érdemes-e újra fűzni, vagy még másik kristályt is belerakni. Természetesen, ha te szeretnéd újra fűzetni akkor szívesen megteszem. Az újra fűzés 6 hónapon belül ingyenes.

  Amennyiben pótolni kell a hiányzó szemeket, arra kell számítanod, hogy lehet más típusú kristály is belekerül, mert így tud tovább segítőd maradni. A pótlásokat 500,-Ft értékig ingyenesen beleteszem, ezt természetesen megbeszéljük.
  Amit tenned kell: postán feladod a részemre a karkötőt, ezt a postai költséget Te fizeted.

  Szállítási költség!
  Amennyiben kiküldött csomagot kérsz, kérlek az aktuális postaköltségre számíts!

  Személyes átvétel, illetve ékszer nézés is lehetséges, ide is egyénileg kell bejelentkezned, hiszen a TE időd a legfontosabb nekem is!
  Egyéni időpontokat a 06306355449-es telefonszámon tudsz munkanapokon kérni.

  Mennyibe kerül?
  Ezeket a karkötőket/nyakláncokat, mivel teljesen rád hangolódva készítem, nem lehet közvetlenül megrendelni/kosárba tenni a webáruházon keresztül. Hogy milyen ásványok kerülnek a karkötőbe/nyakláncba változó lehet, attól függően, mire van szükséged. Így az árat is csak e-mailen tudjuk egyeztetni egyéni megrendelésen keresztül. Az árról minden esetben előre tájékoztatlak.

  Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.