Keresés

Rólam

Szeretettel Üdvözöllek!

Acél Ágnes vagyok. A webáruház egyik célja, hogy minél többen megismerhessétek, többekhez eljussanak ezen gyönyörű ásványok, megtapaszthassátok szépségük mellett jótékony hatásukat is.

Valamint bemutassam nektek a tanfolyamokat, előadásokat, melyeket rendszeresen tartok.
Ezek megtalálhatók facebook oldalamon is, de gondoltam itt egy helyen rendszerezve jobban áttekinthetitek mivel foglalkozom, és nem utolsó sorban meg is rendelhetitek a termékeket, vagy lefoglalhatjátok helyeteket a tanfolyamokra, előadásokra.

Az oldalon megtalálható termékek szeretettel készültek nektek, remélem örömöt, testi-lelki fejlődést leltek használatukban, viselésükben.

Magamról
Valahogy, valamiért mindig máshogy látom a dolgokat. Ez régebben nagyon sok vívódást okozott bennem, azonban most már tudom, hogy ez mind azért van, mert én hallom, látom, érzem az égieket, földieket és ezt az Áldást bizony a mai világban az emberek ritkán tudatosítják – nekem is eltartott egy jó ideig smiley …..

Mivel már tudom, hogy ki vagyok és mit akarok, miért születtem le a földre ismét. Így most már nagyon sok éve kiderült az is, hogy tisztán látó médiumként segíteni szeretnék minden olyan embernek, aki szeretne az életén változtatni, vagy csak éppen gödörben van és ki akar mászni belőle, illetve egy teljes értékű örömökkel teli életet szeretne élni itt a  Földön a MOSTban.

Amikor eljössz hozzám, az Ég segítségével és Föld racionalitásával a számodra lehető legjobb módon keressük meg azt  a meghúzódó gócpontot, ami a megoldást, továbblépést tartalmazza. Figyelembe véve a Te teherbírásodat, felelősségedet és életszerű helyzetedet.

Ma még mindig úton vagyok, bár most már pontosan tudom hogy hová tartozom, mit szeretnék és mi a jó nekem, s ezt teljes mértékben vállalom.

A célom az, hogy ezt a csodálatos hitvilágot az emberek ne elsősorban túlmisztifikálva kapják meg, amitől nagyon kiszolgáltatottnak érzik magukat, hanem olyan segítséget lássanak benne, amit a mindennapjaikba be tudnak építeni.

Mindezt egyéni segítések és csoportos foglalkozások keretében is most már megmutatom.

HIT teljesen egyszerű alapokon nyugszik! Szereteten, barátságon, becsületen, figyelmen és tolerancián. Amennyiben így viselkedsz a körülötted lévő emberekkel, TE is ezt kapod vissza.

A hitem része, hogy hozzuk ki magunkból a legjobbat minden nap, s így amikor nyugovóra térek, azt mosolyogva teszem. Sokat énekelek, táncolok, sétálok, érzek, és ezt mindenkinek megmutatom, aki kíváncsi erre a látásmódra.

Mert hiszek abban, ha megmutatom az embereknek az örömömet, akkor ők is képesek lesznek az életüket elégedetten, bőségben élni. Nagyon sok mindent tudnék még írni, de azt a hitvallást, amit a magaménak tudhatok, nem elsősorban erre az oldalra besűrítve szeretném továbbadni az embereknek.

Amennyiben a gondolataim elgondolkodtattak, örülök neki. Amikor szeretnél egy élhetőbb életet élni vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, szívesen segítek.

Mielőbbi szíves találkozásunkig kísérjenek az ÉGIEK UTADON!

Acél Ágnes / ASTÁ

Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.