Keresés

FELDOLGOZOM ásvány karkötő

7900 Ft (áfával)

Howlit – Türkenit

16cm

Készleten

Leírás

FELDOLGOZOM Ásvány Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek: 

Ez a karkötő abban tud megsegíteni, hogy a fizikai világ nehézségeit, borulátásait kicsit másképp, érzelmesebben, fennköltebben lásd. Barátságot és készségességet hoz az életedbe, jó barátja leszel a láthatatlan világnak is.

Howlit – Türkenit

HOWLIT

howlit ásvány karkötőAz anyagcsere és a súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és a tisztulást. Segíti az akaratot és a kitartást testben és lélekben egyaránt.
A fehér howlitnak nyugtató hatása van, emiatt kiválóan felhasználható álmatlanságkor. A kék howlit segíti számunkra az álmok visszaidézését, és a bölcsesség elhozását. Felhasználható a türelem tanításaiban, és elősegíti emlékező tehetségünk kiterjesztését. Képes kirekeszteni a dühöt, lecsillapítani a heves és kontrollálatlan haragot. Magadnál hordva magába szívja a negatív energiákat.

TÜRKIZ

Címszavakban: torokcsakra, kommunikáció, figyelem, összpontosítás, kimerültség, negatív lelki állapot, auratisztítás, ízületi gyulladás, savtermelés, köhögés, tüdőgyulladás, méregtelenítés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A torokcsakra köve, segít, hogy megfogalmazzuk érzéseinket, gondolatainkat. Energiával tölt fel olyan helyzetekben, ahol gyorsan kell reagálni, kommunikálni egy feladatot. Ideális feleléseknél, vagy munkában interaktív előadásoknál. Ha a torokcsakrára helyezed felismerheted, és kezelni tudod majd a boldogtalanság okait, bárhonnan is származnak.
Ha csakrakőként a harmadik szemre helyezed, nő az intuitív képességed, nyílik és energiával töltődik a harmadikszem csakrád.
Enyhíti a kimerültséget, véd az idegen behatásoktól. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát.

Csökkenti az ízületi gyulladást, savtermelést, így jó a gyomor és bélrendszeri bántalmakra és a daganatos megbetegedések megelőzésére. Köhögés és tüdőgyulladás javítására, megelőzésére használják. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását.
Erős nyugtató hatása mellett élénkíti az agyműködést, segíti a figyelem összpontosítását, serkenti a kreativitást.

Olvass tovább >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.