FELDOLGOZOM ásvány karkötő

4750 Ft

Howlit – Türkenit

16cm

Készleten

Leírás

FELDOLGOZOM Ásvány Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek: 

 

Ez a karkötő abban tud megsegíteni, hogy a fizikai világ nehézségeit, borulátásait kicsit másképp, érzelmesebben, fennköltebben lásd. Barátságot és készségességet hoz az életedbe, jó barátja leszel a láthatatlan világnak is.

 

Howlit – Türkenit

 

HOWLIT

howlit ásvány karkötőAz anyagcsere és a súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és a tisztulást. Segíti az akaratot és a kitartást testben és lélekben egyaránt.
A fehér howlitnak nyugtató hatása van, emiatt kiválóan felhasználható álmatlanságkor. A kék howlit segíti számunkra az álmok visszaidézését, és a bölcsesség elhozását. Felhasználható a türelem tanításaiban, és elősegíti emlékező tehetségünk kiterjesztését. Képes kirekeszteni a dühöt, lecsillapítani a heves és kontrollálatlan haragot. Magadnál hordva magába szívja a negatív energiákat.

TÜRKIZ

türkiz ásvány karkötőA türkiz a torokcsakra egyik köve, köhögés és tüdőgyulladás javítására, megelőzésére használják. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát. Segít valamennyi tápanyag felszívódásában. Növeli a kreatív kifejezőkészséget, erősíti a barátságot és a hűséget.
A gyógyítók körében, általános elfogadott tény, hogy a türkiz kivételes erőkkel bír.

 

Egyénre szabott ásvány karkötők, CSAK NEKED >>>

Mi a Horoszkópod? Karkötők HOROSZKÓP szerint  >>>

 

 

Olvass tovább a karkötőkről:

 

ÉK-SZER vagy GYÓGY-SZER >>>

Miben segíthetnek a kristályok?  >>>

Kristály ABC  >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.
nézd meg melyik termékekre kaphatod meg!