Keresés

KÖNNYŰ ÁLMOK ásvány karkötő

6300 Ft (áfával)

Hegyikristály – Citrin – Afrikai jáde

18cm

Készleten

Leírás

KÖNNYŰ ÁLMOK

Hegyikristály-Citrin-Afrikai jade

HEGYIKRISTÁLY

18 ismert változattal rendelkezik, és az egyetlen olyan kristály, amely minden ember számára előnyös hatással rendelkezik. Legerősebb hatása, hogy serkenti az energiaáramlást az idegek, az agy és a mirigyek működésében. Kiegyenlíti a szervezet energiahiányát és energia túltengését. Serkenti az öngyógyító erőket, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a fertőzésekre. Bármely más ásvány mellé helyezve, annak segítő hatását felerősíti és tisztítja.

Az általános erősítő és energetizáló hatása mellett tértisztítás, negatív energiáktól való védelem és még számtalan használati lehetősége van. 
Igazi “energiakristály”. Hatalmának kulcsa tisztaság és egyszerűség. Megnyitja a kommunikáció és a gyógyítás csatornákat. Ha “felhős”, a rejtélyek kapujának mondják, ha tiszta, akkor maga a Földanyának tartják. Valamennyi csakrára hat- kiegyensúlyoz, tisztít, és energiával tölt fel. A hegyikristály programozható és újra programozható, hosszú időn keresztül a misztikusokkal és a mágusokkal hozták kapcsolatba. Akik elég érzékenyek hogy ráhangolódjanak a kristályra, hozzáférhetnek a benne rejlő könyvtárhoz. Minden kristálynak memóriája van, némelyik nagyobb, mint a többié.

CITRIN

Az önbecsülés növelésével kiküszöböli a romboló hajlamokat. Jó kedélyt, reményt, melegséget és energiát hoz, könnyűvé teszi a szívét mindenkinek aki viseli.
A napfonat csakra köve, a gyomor és a belek, a hasnyálmirigy problémáin segít. Energiát adó kő.
 A citrin segíthet látásproblémák enyhítésére, konokság ellen, emésztés, gyomorpanaszok, csecsemőmirigy serkentésében és a pajzsmirigy kiegyensúlyozására. A regeneráció és a feltöltődés köve. Azt vonzza amire szükségünk van, még úgy is ha nem azt hozza magával amit mi “kértünk”. 

JADE

A JÁDE jelentése: “ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza a víz-, a sav-bázis és ásványi anyag-háztartást. Jótékony hatással van a pajzsmirigy működésre. Elősegíti a pihentető alvást.
A bölcsességgel és a zenével összekapcsolt jade-ot, szertartások és imádságok fókuszának és erősítésére  használják. Ősi maja rítusok tudásához ad hozzáférést. 
A dédelgetés, szeretet, kedvesség és a nyugalom érzését sugározza. A jade elősegíti a termékenységet és könnyíti a szülést, derűt és békét hoz. Vonza a jó szerencsét, a barátságot , a hűséget és a védelmet a hosszú utakhoz. 

 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields