Keresés

FRISSESSÉG ásvány karkötő

7600 Ft (áfával)

Rózsakvarc – Aventurin – Olivin

13cm

 

Készleten

Leírás

FRISSESSÉG

Rózsakvarc-Aventurin-Olivin

RÓZSAKVARC

Az érzékenység, az együttérzés, a szeretet köve. Fogékonnyá, segítőkésszé, szeretetteljessé és romantikussá tesz. Rávilágít az igényeinkre és mások vágyaira, segít a szexuális nehézségeken, segíti a harmonikus együttélést. Segít a szívbetegségben, a vér és nemi szervek betegségeiben. A nehezen teherbe eső nőknél is erősíti a termékenységet.
A barátság, a szeretet és a szerelem  köve, rossz sugárzások leárnyékolására használják egyik legjobb energiát adó kő. Erősen kötődik az angyalokhoz.
A “belső béke” ásványáról, a rózsakvarcról elterjedt, hogy nyugtató, hűsítő energiát sugároz, mely valamennyi csakrára ugyan úgy hat. A zűrzavar és a válság után visszaállítja a nyugalmat és a tisztaságot. A rózsakvarc felnyitja a korona és a homlokcsakrát. Visszahozhatja a békét egy kapcsolatban, barátságban. Arra is használják, hogy a testből eltávolítsa a mérgezőanyagokat. Segít megbékélni a dolgok mélyén rejlő okkal. 
Mindamellett szelíd és megnyugtató módon teszi ezt összhangban az ember saját tempójával. 

AVENTURIN

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.
A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik.  Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

OLIVIN

Bőrre és a szépségre hat, feszesebbé teszi a bőrt, méregteleníti és a kötőszöveteket regenerálja. Beleket és az idegrendszert is karbantartja.

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields