Keresés

Ásvány karkötő

8100 Ft (áfával)

Lapis lazuli – Korall – Labradorit

16cm

Készleten

Leírás

Lapis lazuli-Korall-Labradorit

LAPIS LAZLI

A lápisz egy égi kő, amely az embereknek szabadságot, bölcsességet és szerelmet hoz. Ugyanakkor a barátság kövének is tartották amely védelmezi az emberi kapcsolatokat.
A kő segíti a problémák feldolgozását, sorsunk elfogadását, ezáltal, egy boldogabb életet élhetünk. A kő nyugalmat hoz ki viselőjéből, növelve önbizalmát is. Ajánlott a szégyenlős személyeknek akik, ezáltal könnyebben ismerkednek, barátkoznak. Szabályozza a mirigyek működését, szabályozza a szívverést. Enyhíti a fejfájást és gyulladáscsökkentő hatása is van. Hajproblémák kezelésére is hatásos.
A torokcsakra és a homlokcsakra köve. A mirigyek működését szabályozza, torokproblémák megoldására használják, idegekre nyugtatóként hat, önállóságot fokozza, az önbizalmat növeli. Úgy mondják, hogy ezt a követ Isten gyermekei- az angyalok- adják az ember gyermekeinek. Megváltoztatja viselője valóságát, mivel megnyit egy magasabb tudatosságot. 

KORALL

Vöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. Régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.
Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad. 

LABRADORIT

A labradorit összehangolja a fizikai és éteri testet. Növeli a tudatos és a spirituális energiát földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a “megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz fel a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.
Szem és az agy segítője. Oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Segít megfázás, köszvény, reuma esetén, hormonegyensúlyt tart. Csökkenti a vérnyomást. 
A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nem kívánatos energiákat az aurától, és megelőzi az energiaszivárgást. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields