Keresés

CSENDES MELEGSÉG ásvány karkötő

7200 Ft (áfával)

Jáspis – Türkiz

20cm

Készleten

Leírás

Jáspis-Türkiz

JÁSPIS

A színe alapján tudják használni, a vörös színű a vérrel kapcsolatos problémák orvoslására, a sárga színűt az emésztéssel kapcsolatban használják, a zöldet a gyógyulás gyorsítására. A tiszta szép gondolatokat hoz, és segít azt megvalósítani! Támogat gondolataim kitisztításában, rájuk nagyon vigyázni, hogy eljussak a vágyott célig. Felhozzák a hitet a kitartásig, segítenek, hogy önbecsülésem megtaláljam, talpra állítsam, megéljem. A jáspis lehet pettyezett vagy csíkozott is. A jáspiscsalád főként a földelésben segít kisebb vagy nagyobb mértékben.

TÜRKIZ

Címszavakban: torokcsakra, kommunikáció, figyelem, összpontosítás, kimerültség, negatív lelki állapot, auratisztítás, ízületi gyulladás, savtermelés, köhögés, tüdőgyulladás, méregtelenítés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A torokcsakra köve, segít, hogy megfogalmazzuk érzéseinket, gondolatainkat. Energiával tölt fel olyan helyzetekben, ahol gyorsan kell reagálni, kommunikálni egy feladatot. Ideális feleléseknél, vagy munkában interaktív előadásoknál. Ha a torokcsakrára helyezed felismerheted, és kezelni tudod majd a boldogtalanság okait, bárhonnan is származnak.
Ha csakrakőként a harmadik szemre helyezed, nő az intuitív képességed, nyílik és energiával töltődik a harmadikszem csakrád.
Enyhíti a kimerültséget, véd az idegen behatásoktól. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát.

Csökkenti az ízületi gyulladást, savtermelést, így jó a gyomor és bélrendszeri bántalmakra és a daganatos megbetegedések megelőzésére. Köhögés és tüdőgyulladás javítására, megelőzésére használják. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását.
Erős nyugtató hatása mellett élénkíti az agyműködést, segíti a figyelem összpontosítását, serkenti a kreativitást.

Olvass tovább >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields