Keresés

Ásvány karkötő

8500 Ft (áfával)

Ametiszt – Rózsakvarc – Gyöngy – Üveg

16cm

Elfogyott

Leírás

Ametiszt – Rózsakvarc – Gyöngy – Üveg
16cm

AMETISZT

A tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a  meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Terjedelmes darabjait, telepeit és geodáit a térenergia harmonizálására is használják. Az ametiszt a spirituális fejlődés köve. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt.
Alvásunkat, gondolatainkat kiegyensúlyozza, pozitív mederbe tereli.
A lila kvarcról és az ametisztről úgy tartják hogy “női” tulajdonságokat sugároz. Azt mondják, ha ametisztel alszunk, elősegíti az intuitív álmokat és az asztrális utazást, azonban a tudást csak a tisztaszívűek hozhatják vissza. Az ametiszt megerősíti az immunrendszert, jótékonyan hat az agyalapi és a tobozmirigy működésére, és különösen jó vértisztító. Más kristályokat is képes tisztítani.

Olvass tovább >>>


RÓZSAKVARC

Az érzékenység, az együttérzés, a szeretet köve. Fogékonnyá, segítőkésszé, szeretetteljessé és romantikussá tesz. Rávilágít az igényeinkre és mások vágyaira, segít a szexuális nehézségeken, segíti a harmonikus együttélést. Segít a szívbetegségben, a vér és nemi szervek betegségeiben. A nehezen teherbe eső nőknél is erősíti a termékenységet.
A barátság, a szeretet és a szerelem  köve, rossz sugárzások leárnyékolására használják egyik legjobb energiát adó kő. Erősen kötődik az angyalokhoz.
A “belső béke” ásványáról, a rózsakvarcról elterjedt, hogy nyugtató, hűsítő energiát sugároz, mely valamennyi csakrára ugyan úgy hat. A zűrzavar és a válság után visszaállítja a nyugalmat és a tisztaságot. A rózsakvarc felnyitja a korona és a homlokcsakrát. Visszahozhatja a békét egy kapcsolatban, barátságban. Arra is használják, hogy a testből eltávolítsa a mérgezőanyagokat. Segít megbékélni a dolgok mélyén rejlő okkal.
Mindamellett szelíd és megnyugtató módon teszi ezt összhangban az ember saját tempójával.

Olvass tovább >>>


GYÖNGY

A gyöngyöt vérzési zavarok (véres vizelet, túl erős menstruáció) esetében használjuk. Hatására gyorsabban gyógyulnak a sebek. Hűsítő hatását a lázas betegségek kezelésére alkalmazhatjuk. Hatással van a mellékvesére és gondoskodik az ödémák (vizenyők) felszívódásáról. Mészhiány és a köröm betegségeinek fellépésekor is segít.
Agyhártyagyulladás, mániákusság, hisztéria és elmebajok esetében is hatásos. A gyöngy tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat.
Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatunkat.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields