Keresés

Ásvány karkötő

6500 Ft (áfával)

Aventurin – Turmalin – Fém

Készleten

Leírás

Aventurin-Turmalin-Fém

AVENTURIN

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.
A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik.  Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

TURMALIN

Különböző színeik szerint használják őket, általában a félelemmel, bánattal és az érelmeszesedéssel szenvedőknek segítenek, a mozgás és egyensúlyzavarok esetében is, javítják az immunrendszert és a hormontermelést.
Külső hatásoktól megtisztít, érzelmeket, barátságossá és élénkké tesz. 
Középpontodba állít.
A ZÖLD TURALMIN növeli az energiát bennünk. Erősíti az idegrendszer, szív, máj működését, normalizálja a vérnyomást, támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatát és védelmet nyújt a memóriazavarok ellen. A zöld turmalin ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait.
Lerombolja a paranoia téveszméinek felépítményét, és megszilárdítja az akaratot. Hasznos a diszlexiások számára, ugyanis serkenti az agyat, és segíti a szem és a kéz koordinációját, az asszimilációt és a mozgást. Megfigyelhető, hogy azoknak akik a különféle színváltozatai színéhez vonzódnak, nehézségeik vannak a nemiségükkel. 
A turmalin szeret a kertben lenni. 

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields