Keresés
Akció!

VÍZTISZTA ásvány nyaklánc

Original price was: 14890 Ft.Current price is: 12656 Ft. (áfával)

Hegyikristály – Achát – Arany hematit – kézi festésű kagyló
43cm

Készleten

Leírás

VÍZTISZTA – Ásvány nyaklánc 

Hegyikristály, achát, arany hematit, kézi festésű kagyló
43cm

Ez a gyönyörű lánc a kézzel festett kagyló medállal az életedben lévő folyamatosságra hív. Segítsége abban áll, hogy az elengedést, enyhülést hívja be a nem megoldott problémák tárolása helyett.


HEGYIKRISTÁLY

Címszavakban: mesterkristály, erősítés, energiák feltöltése, összpontosítás, világos gondolkodásmód, idegnyugtatás, test-lélek-szellem tisztítás, tértisztítás, kristálytiszta gondolatok, kiegyensúlyozás, immunrendszer erősítés, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, anyagcsere helyreállítás, általános erősítő és energetizáló

18 ismert változattal rendelkezik, és az egyetlen olyan kristály, amely minden ember számára előnyös hatással rendelkezik. Legerősebb hatása, hogy serkenti az energiaáramlást az idegek, az agy és a mirigyek működésében. Kiegyenlíti a szervezet energiahiányát és energia túltengését. Serkenti az öngyógyító erőket, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a fertőzésekre. Bármely más ásvány mellé helyezve, annak gyógyító hatását felerősíti és tisztítja.

Az általános erősítő és energetizáló hatása mellett tértisztítás, negatív energiáktól való védelem és még számtalan használati lehetősége van.

Igazi “energiakristály”. Hatalmának kulcsa tisztaság és egyszerűség. Megnyitja a kommunikáció és a gyógyítás csatornákat. Ha “felhős”, a rejtélyek kapujának mondják, ha tiszta, akkor maga a Földanyának tartják. Valamennyi csakrára hat- kiegyensúlyoz, tisztít, és energiával tölt fel. A hegyikristály programozható és újra programozható, hosszú időn keresztül a misztikusokkal és a mágusokkal hozták kapcsolatba. Akik elég érzékenyek hogy ráhangolódjanak a kristályra, hozzáférhetnek a benne rejlő könyvtárhoz. Minden kristálynak memóriája van, némelyik nagyobb, mint a többié.

Olvass tovább >>>


ACHÁT

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.

Erős földelő kristály, a gyökércsakra kristálya, ami felelős a fizikai, szellemi, érzelmi és intellektuális egyensúlyodért.
Segíti a fizikai energiáid összpontosítását és stabilizálását. Támogatást nyújt fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartásához.

Olvass tovább >>>


HEMATIT

Címszavakban: gyökércsakra, akaraterő, szívósság, kitartás, tisztánlátás, bátorság, idegesség, stressz, célok elérése, keringés, vérképződés, agyi funkciók, magas vérnyomás 

Fokozza az akaraterőd, szívósságot, kitartást és segíti a tisztánlátásod bármilyen problémában.
Optimistább életszemléletre ösztönöz. Bátorságot ad, megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák például előszeretettel viselték talizmánként.

Olvass tovább >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields