Keresés

Énközpontú gondolkodás ásvány karkötő

9900 Ft (áfával)

Kalcedon – Achát – Ametiszt

19cm

Készleten

Cikkszám: 1300802 Kategóriák: , ,

Leírás

Énközpontú gondolkodás ásvány karkötő

Kalcedon – Achát – Ametiszt

19cm


KALCEDON

Címszavakban: támasz bánat idején, magabiztosság, kommunikáció, kisugárzás, belső nyugalom, rémálmok, új helyzet elfogadása, emésztés, szoptatás, hormontermelő mirigyek, leszokás, gyulladás, hormonális ciklusok

Támaszt nyújt, ha bánat ér. Magabiztosságot ad kommunikációdban, kisugárzásodban. Segít ha rémálmok gyötörnek. Belső nyugalmat hoz, segít elfogadni, ha elképzelésedhez képest más, új helyzetbe kerülsz.

A torokcsakra köve. Segít az emésztésnél, ezenkívül használják a szoptatós anyák tejtermelés serkentésénél és akkor is ha begyulladt a szoptatásnál a mell.

Olvass tovább >>>

ACHÁT

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.

Erős földelő kristály, a gyökércsakra kristálya, ami felelős a fizikai, szellemi, érzelmi és intellektuális egyensúlyodért.
Segíti a fizikai energiáid összpontosítását és stabilizálását. Támogatást nyújt fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartásához.

Olvass tovább >>>

AMETISZT

Címszavakban: spiritualitás, tisztánlátás, tisztítás, mesterkristály, intuíciók tiszta meglátása, kiegyensúlyozott alvás, álmok megértése, nyugalom, kiegyensúlyozottság, koncentrációs képesség, migrén, immunrendszer erősítés, vértisztítás, függőségek kezelése

A tisztánlátás és a koncentrációs képesség, a spirituális fejlődés köve, egy a mesterkristályok közül. Segít a meditációs elmélyülésben. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,00 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields