Keresés

KEDVESEM ásvány karkötő

8400 Ft (áfával)

Karneol – Füstkvarc – Ametrin

17 cm

Készleten

Leírás

KEDVESEM

Karneol – Füstkvarc – Ametrin


KARNEOL

Címszavakban: ösztönzés, motiváció, tetterő, bátorság, energikusság, koncentráció, szellemi tompaság

Az ösztönzés, a motiváció köve. Tetterőt, bátorságot, állhatatosságot ad, a nehézségek legyőzésére és elképzelésünk energikus képviselésére ösztönöz.
Javítja a vér minőségét, és a vér áramlási tulajdonságait, serkenti a vitamin-, tápanyag- és ásványianyag-felvételt a vékonybélben, a női nemi szervek működését segítik, szabályozzák.
Megérzésekkel szolgál, kiélesíti a koncentrációt, és elősegíti az önmagunkba merülést. Eloszlatja  a szellemi tompaságot. A szív alatti valamennyi csakrára hatással van. Jól használható a meddőség és az impotencia kezelésére.  Elhozza nekünk életünk ciklusainak és ritmusának megértését, és segít elfogadnunk önmagunkat. Azt mondják róla,  hogy ha otthonunk minden nyílása fölé karneolt helyezünk, az megvéd minket a pszichés támadásoktól, és visszafordítja a negatív energiákat oda, ahonnan jöttek.

Olvass tovább >>>

FÜSTKVARC

Címszavakban: földelés, gyökércsakra, általános erősítő, védelem, stressz, tisztánlátás, depresszió, nyugalom, megértés, meditáció, családalapítás, családban való elhelyezkedés, has-, csípő-, lábproblémák

Földelő kő, segít a terveid létrehozásában. Emeli a rezgéseket, védelmet nyújt, oldja a stresszt, csillapítja a félelmet, gyógyítja a depressziót, növeli a férfiasságot, tisztítja a gyökércsakrát. Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet.

Olvass tovább >>>

Ametrin

Címszavakban: gyógyítás, összpontosítás, harmadikszem, elfogadás, összehangol, optimizmus, átalakulás

Ametiszt és Citrin kominációja. Gyorsan és hatékonyan dolgozik, különösen hasznos a hosszan elhúzódó betegségekben. Összekapcsolja a fizikai világot a magasabb rendű tudattal. Fejet megtisztítja a stressztől és a feszültségtől, nyugtatja az elmét és a meditáláskor nagyobb összpontosítást biztosít. Kinyitja a harmadik szemet, segít a gyógyítást, hangsúlyozza a megérzéseket. Egyesíti a férfi és női energiákat.

Erősíti bennünk azt a képességet, hogy el tudjuk fogadni másokat és könnyen szót értsük velük. Megmutatja, hogy ki hova tartozik és elűzi az előítéleteket. Rendkívül energikus kő. Összehangolja a gondolatainkat a cselekedeteinkkel.

Olvass tovább >>>


Kapcsolódó linkek

 

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

 

Kristály ABC  >>>

 

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

 

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields