Keresés

Generációs mintáink 6 online jegy

36000 Ft (áfával)

Teljes kurzus (6 alkalom) életünket befolyásoló tényezői, feltérképezés, felismerés, oldása, kezelése

Készleten

Leírás

Vásárlás után, akár 1 munkanapon belül már hallgathatod is.

 

*

Szevusztok Kedvesek!

Már egészen biztosan észrevetted, hogy 2020-as év óta még erőteljesebben megnyilvánul az életedben a folyamatos változás, a néha bizonytalanság, az olyan érzelmi minták, amiról egyáltalán nem volt tudásod. Igen, és ez a mostani 2022-es helyzetekben még erősebben csapnak ránk, és tesznek nagyon sok embert bizonytalanná. Még azokat is folyamatos éberségre inspirálva, akik tudatosan már foglalkoznak magukkal.
Amellett, hogy egyéni karmánkat éljük, emellett éljük a családét, az országét, és világét. Nos, ne aggódj, ha a saját gyökereidet, őseid hagyatékait felismered, amik a rendszeres és visszatérő nehézségekben is megnyilvánulnak, akkor már jó úton vagy, igaz, még az oldás és elengedés kell még a rendeződéshez, de már lesz rá eszközöd.

Úgy képzeld el, mintha egy fa lennél, és állandóan a gyökereidet megfúrja egy vakond, és neked állandóan egy másik gyökeret kell növeszteni a fennmaradásodért, és a sebeidet pedig folyton gyógyítani kellene.

Lehet a fa szemszögéből nézni, aki állandóan sérül, és nagyon ügyesen életbenmarad, ám energiáját nem a fejlődés bősége, hanem a vegetálás viszi el.
Lehet a vakond szemszögéből nézni, aki csak a gyökérzet körül lévő károkozót akarja megenni, ezért bolygat.
Lehet a kert tulajdonos szemszögéből nézni, aki a sorsunk, hogy átülteti a kis fát, ellÁtja a sérüléseit, keresi az új egészséges helyet neki, hogy bőséges gyümölcsökkel teli élete legyen, ám ehhez a fának át kell ültetődnie a régiből az újba…..
Tehát hagyod vagy törsz? Ismételsz, vegetálsz, vagy bőségesen termő életet élsz? Mert menteni csak azt lehet, aki törekvő!!!!
Döntsd el 🙂

Minden fejlődés sikeressége az alapok rendbetételén múlik! Ha az alapjaink rendeződnek, akkor a saját életünk is.

Gyönyörűt, Ági

Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields