Keresés

doTERRA SPA Serenity fürdő szappan

4500 Ft (áfával)

doTERRA SPA Serenity fürdő szappan – ettől a természetes összetételű szappantól a bőr érezhetően tiszta, sima és puha lesz

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


 

Eredeti neve: dōTERRA SPA Serenity Bath Bar
Kiszerelése: 113g
Felhasználás: külsőleg alkalmazható

 

A dōTERRA™ SPA Serenity™ szappan egy egyedi tömbszappan, amely sajátos érzést, habot, aromát és tisztító hatást biztosít. A durva felületaktív anyagokat tartalmazó, hagyományos szappanokkal ellentétben ettől a természetes összetételű szappantól a bőr érezhetően tiszta, sima és puha lesz. Már az első használat alkalmával is tapasztalhatod, hogy ez a szappan egyetlen korábban használt szappanféléhez sem fogható.
Kíméletes habja könnyedén eloszlatható a bőrön, ugyanakkor a jojobamagolajnak, a növényi eredetű glicerinnek és az Aloe verából nyert nedvnek köszönhetően alaposan tisztít és hidratál is. A szappanhoz felhasznált dōTERRA™ Serenity™ Pihentető keverék nyugtató és ellazító aromája gondoskodik arról, hogy édes pihenésnek adhasd át magad. Legyen részed egy tápláló, tisztító hatású, aromás spaélményben a dōTERRA™ természetes, egyedülálló szappanjával.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Tartsd a fürdőkád közelében vagy a zuhany szappantartóban, ahol a szappan mindig elérhető
  • Vizezd be a szappant, ha szeretnéd, hogy bőséges és tápláló hab képződjön.
  • Használd zuhanyzáshoz, fürdéshez vagy kéz- és arcmosáshoz.
  • Ha szeretnéd, hogy a szappan hosszan tartson, szárítsd meg minden használat után.
  • Tárold szobahőmérsékleten. Ne tedd ki túlzott hőhatásnak.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • A dōTERRA Serenity esszenciálisolaj-keverék nyugodt légkört teremt
  • A jojobamagolaj köztudottan gyorsan felszívódik és mélyen hidratál
  • A növényi eredetű glicerin hidratálja a bőrt és segít megőrizni annak nedvességtartalmát, miközben arról is gondoskodik, hogy a szappan finom habjával kényeztesse a bőrt.
  • Az aloélevélből nyert nedv tisztítja, hidratálja, simává és puhává varázsolja a bőrt.
  • A természetes fehér agyag gyönyörű levendulás árnyalatot kölcsönöz a szappannak.

ÖSSZETEVŐK

Nátrium-palmitát, Nátrium-kokoát, Víz (Aqua), Glicerin, Lavandula angustifolia (Levendula) Virágából/Leveléből/ Szárából kivont olaj, Juniperus virginiana (Vörös cédrus) Törzséből kivont olaj, Cinnamomum camphora linaloolifera (Hofa) Leveléből kivont olaj, Cananga odorata (Ilang ilang) Virágából kivont olaj, Origanum majorana (Majoránna) Virágából/Leveléből/Szárából kivont olaj, Anthemis nobilis (Római kamilla) Virágából/Leveléből/Szárából kivont olaj, Vetiveria zizanoides (Vetiver) Gyökeréből kivont olaj, Vanilla planifolia (Vanília) Gyümölcskivonat, Santalum paniculatum (Hawaii szantálfa) Törzséből kivont olaj, Simmondsia chinensis (Jojoba) magjából kivont olaj, Aloe barbadensis (Aloe vera) Levelének a nedve por formájában, Fehér agyag (Kaolin), Nátrium-glükonát, Helianthus annuus (Napraforgó) Magjából kivont olaj, Tetranátrium-glutamát-diacetát, Tokoferol, Galactoarabinan, Nátrium-klorid, Citromsav.

Figyelem:

Csak külsőleg. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Hagyja abba a használatát, ha irritáció vagy bőrpír jelentkezik. Kerülje a szembe jutást és az érzékeny területeket.

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields