Keresés

Bolygó kalendárium – könyv

15000 Ft (áfával)

Gévai Csilla – Bolygó kalendárium térbeli tanári kézikönyve

Elfogyott

Cikkszám: K20230531 Kategória:

Leírás

Gévai Csilla – Bolygó kalendárium térbeli tanári kézikönyve


Szeretné, hogy az iskolájában tanuló gyerekek értő olvasókká is válnának? Ha a válasz IGEN, akkor ehhez már csak pár jó érzékkel kiválasztott könyvre van szükség: ami egyszerre szórakoztat, tanít és elgondolkodtat.

A Hét Csengő Kiadó EGYIK könyve, melyet most a figyelmedbe ajánlunk, pont ilyen szemléletű könyveket készít: gyönyörű képi világával az igényességre nevel, a magyar nyelv leleményeivel szórakoztat, s végül mély mondanivalójával igazi kérdéseket tesz föl a világ fontos jelenségeiről gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
A hazai gyermekirodalom egyik legnépszerűbb alkotója Gévai Csilla.

Mitől más ez a kiadvány, mint a többi Naprendszert játékosan és színesen bemutatni kívánó képeskönyvek többsége?
Talán Weöres Sándor idézete a legideillőbben mutatja meg a kiadvány “nagyságát”: “Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra”.

A kiadványban nemcsak a bolygók Naphoz viszonyított sorrendjét tanulják meg a könyvet olvasó felnőttek (és a téma iránt kimagasló figyelmet mutató gyerekek), hanem ennél sokkal nagyobb tudásba is beavat a kiadvány: vizuális ábrákkal mesél a bolygók nevét viselő görög és római istenekről, az istenek közötti rokonsági kapcsolatokról, a bolygók méretéről, színéről, tömegéről és legfontosabb jellemzőiről. Ahhoz, hogy felismerjük a vízalapú Föld bolygónk különlegességét az Univerzumban, meg kell ismerni az őt körülölelő bolygórendszert is!
A Naprendszert nemcsak a mai technikai kultúrán keresztül tudjuk vizsgálni, hanem megnézhetjük a régi görög, indiai és más ókori kultúrák gondolkodás rendszerén keresztül is, hiszen TÖBB SZEM TÖBBET LÁT!

A könyvet Gévai Csilla és Keserű Attila grafikái díszítik.

A csomag tartalma:
– Bolygó kalendárium könyv (laminált lapokból álló, oktatási célnak megfelelő)
– 7 ásvány kristály
– gyógytea összeállítás
– egy online bemutató óra a kiadvány használatáról

 

További információk

Tömeg 1,00 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields