Keresés

doTERRA Frakcionált kókusz olaj

12179 Ft (áfával)

doTERRA Fractionated coconut oil – bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után.

Készleten

Cikkszám: 60201444 Kategóriák: ,

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


Eredeti neve: doTERRA Fractionated coconut oil
Kiszerelése: 115ml
Felhasználás: külsőleg alkalmazható

A dōTERRA frakcionált kókuszolaj egy hordozóolaj, amely könnyen felszívódik a bőrbe, ennélfogva ideális választás a külsőleg történő felhasználási módokhoz. Könnyed, bőrpuhító hatásának köszönhetően nyugtató védelemmel és remek gyógyírként szolgál az irritált bőr számára. A bőr selymesen sima lesz tőle, és más növényi hordozóolajokkal ellentétben zsíros érzetet sem hagy maga után. A frakcionált kókuszolaj tökéletesen oldódik minden esszenciális olajjal, színtelen, szagtalan, és nem hagy foltot a ruhán.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

  • Külsőleges, kozmetikai célú alkalmazás előtt hígítsa az esszenciális olajokat frakcionált kókuszolajjal, hogy csökkentse a bőrirritációk kockázatát, és segítse az olajok egyenletesebb eloszlatását.
  • Keverjen hozzá nyugtató olajokat, majd masszírozza a nyak- és vállkörnyéki területbe a még pihentetőbb élményért.
  • Természetes sminklemosóként is kiváló: tegyen belőle néhány cseppet egy vattapamacsra, és törölje át vele a sminkelt bőrfelületet.
  • Használjon frakcionált kókuszolajat zuhanyzás utáni hidratálóként.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Alkalmazza könnyű hordozóolajként esszenciális olajai külsőleg történő alkalmazásához. Hígítás esetén adjon egy rész esszenciális olajat öt vagy több rész frakcionált kókuszolajhoz a bőr érzékenységétől függően, illetve az esszenciális olaj címkéjén szereplő utasításoknak megfelelően. Az esszenciális olajok által kiváltott bőrérzékenység csökkentésére is alkalmazható közvetlenül az érintett területen. Csak külsőleges használatra.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • Összetételénél fogva gyorsan felszívódik a bőrbe, megkönnyítve a külsőleges felvitelt, miközben puhítja és megnyugtatja a száraz bőrt.
  • Az esszenciális olajok eloszlatását támogató, természetes bőrpuhító, amely anélkül nyugtatja meg a bőrt, hogy eltömítené a pórusokat.r
  • Színtelen és szagtalan, hogy bármilyen esszenciális olajjal könnyen elegyíthető legyen.
  • A frakcionált kókuszolaj zsírosság helyett csak selymesen sima érzetet kelt anélkül, hogy foltot hagyna a ruhán.
  • Ez a könnyed, bőrpuhító olaj magába zárja és megtartja az esszenciális olajok eredeti illatát és jótékony hatásait.

Figyelem:

Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

További információk

Tömeg 0,30 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields