Keresés

Szelenit korong Ohm mandala 10 cm

4900 Ft (áfával)

Szelenit korong Ohm mandala

Készleten

Leírás

Szelenit korong Ohm mandala


Szelenit

 Nyugalom, béke, gondolatok tisztasága, tisztítás, meditáció, megbocsátás, pozitív gondolatok, lelki fejlődés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Nagyon finom a rezgése és tiszta tudatot biztosít, megnyítja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát, elérhetővé teszi az angyali tudatot és a magasabb rendű útmutatást. A tiszta szelenit a fénytesthez kapcsolódik és segíti lehorgonyozni a föld rezgésében.

A szelenit nyugodt kő, mély békességet nyújt, kitűnő meditációhoz és spirituális tevékenységhez. A telepátia fokozható azok között, akik egy darab tiszta rezgésű szelenitet tartanak. A Legtisztább áttetsző fehér szelenit éteri tulajdonságú, azt tartják róla, hogy a fény és az anyag közötti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok a kristályok közé tartozik tartozik, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a földön. Védelmet és nyugodt légkört teremt a ház körül. Helyezzünk az otthonunkba egy szelenitet, hogy békés és tiszta terünk lehessen.

Mivel mindannak a lenyomatát hordozza, ami a világban történt, ezért elér más életekbe is. Eddigi fejlődés ellenőrzésére hasznos, hozzáférést biztosít ahhoz a tervhez, amely mostani életünkről a köztes létállapotban állítottunk össze. Hajszálpontosan megmutatja azokat a feladatokat és dolgokat, amikkel még dolgunk van és megmutatja miként oldhatóak meg a legjobban. Segít a megítélést és az előrelátást. Elrendezi a zűrzavart és lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését.

A szelenit összehangolja a gerincoszlopot és fokozza a rugalmasságát. Véd az epilepsziás rohamoktól. Semlegesíti az amalgámtömések higanytartalmát és a szabadgyökök hatását. Kitűnő hatású kristály szoptatáshoz és gyermekgondozáshoz. Legfinomabb gyógyhatását energetikai szinten fejti ki.


Csillagjegyei

Bika, Rák

Válassz csillagjegynek megfelelőt, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

koronacsakra


(Felhasznált irodalom: Komlóssy Vera – Kristálygyógyászat- és terápia)

 


Kapcsolódó linkek

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Méretek 8 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields