Keresés

Bátran és bőségben élek ásvány karkötő

8600 Ft (áfával)

Tigrisszem – Citrin

17cm

Készleten

Leírás

BÁTRAN ÉS BŐSÉGBEN ÉLEK – Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek

Tigrisszem – Citrin


Citrin

Címszavakban: regeneráció és feltöltődés, auravédő, mesterkristály, a Nap ereje, bőség, gazdagság, méregtelenítés, emésztés, gyomorpanaszok, pajzsmirigy, narancsbőr

A regeneráció és a feltöltődés köve. Auravédelmező, mesterkristály. Szakrális, napfonatcsakra és koronacsakra köve. Hatékonyan tisztít és regenerál.
Az önbecsülés növelésével kiküszöböli a romboló hajlamokat. Jó kedélyt, reményt, melegséget és energiát hoz, könnyűvé teszi a szívét mindenkinek aki viseli. A Nap erejét hordozza, energiát ad.

Olvass tovább >>>


Tigrisszem

Címszavakban: mesterkristály, megfontoltság, stressz enyhítése, új távlatok, beilleszkedés, koncentráció, döntési képesség, tetterő, bátorság, önértékelési zavarok, belső bizonytalanság, ideggyulladás, idegesség, agyműködés, csontrendszer

Egy a 12 mesterkristály közül. Áttekintésre, megfontoltságra ösztönöz. Jótékonyan enyhíti a stresszt és túlterheltséget. Nem hagyja, hogy túlterheltség és fásultság legyen úrrá viselőjén.
Új távlatokat nyit, bizakodással tölt fel. Segít talpon maradni, ha összecsapnak a fejünk felett a hullámok. Lelkiekben támogat, ha szorongás törne ránk, nem engedi, hogy emócióidat más érzések, vagy körülmények elnyomják. Segít a másfajta társadalmi nézetek elfogadásában ezzel segíti a különböző szférákba való beilleszkedést.

Olvass tovább >>>

 


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 18,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.