Keresés

doTERRA TerraShield Spray

13590 Ft (áfával)

doTERRA TerraShield kültéri Spray – Bogárriasztó spray, a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelem

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


 

Eredeti neve: doTERRA TerraShield kültéri Spray
Kiszerelése: 30ml
Felhasználás: külsőleg alkalmazható

A TerraShield Spray olyan esszenciális olajokat és egyéb növényi olajokat tartalmaz, amelyek közismerten természetes, biztonságos módon nyújtanak kültéri védelmet.

Ez a korszerűsített formula az esszenciális olajok válogatott keverékéből tevődik össze, köztük ilang ilangból, vörös cédrusból, macskamentából, citromos eukaliptuszból, litseából, óriás tujából, nootka fából és vaníliabab abszolútumból – melyek mind a kellemetlen környezeti hatásokkal szemben nyújtott védelmükről ismert, speciális
kémiai vegyületeket tartalmaznak.
A Terrashield Spray tökéletes azok számára, akik szeretnék a Terrashield kültéri keverék előnyeit egy kényelmes, magukkal vihető szórófejes üvegben tudni.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

  • Vigyél fel a TerraShield keverékből a lábra, a karra és a nyakra, mielőtt a szabadba mennél, vagy párologtasd a teraszon.
  • Vidd magaddal a TerraShield keveréket, ha kempingezni vagy kültéri programokra indulsz
  • Permetezz a TerraShieldből az ajtóra, az ablaktömítésekre és a sátorra

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Külsőleges alkalmazás: Vigyél fel a kívánt területekre kültéri tevékenységek előtt. Szükség szerint néhány óránként vigyél fel belőle újra.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • Hatékony, természetes védőgátként működik.
  • A család minden tagja biztonságosan használhatja.

ÖSSZETEVŐK

  • frakcionált kókuszolaj, ilang ilang virága, tamanu magja, nootka fa, cédrusfa, macskamenta, citromos eukaliptusz levele, litsea gyümölcse, vaníliabab abszolútum, óriás tuja

Figyelem:

Csak külsőleg. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja sérült vagy irritált bőrön. Hagyja abba a használatát, ha irritáció vagy bőrpír jelentkezik. Kerülje a szembe jutást, belső füllel való érintkezést és az érzékeny területeket.

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.