Keresés

doTERRA YOGA KOLLEKCIÓ – olajok

33390 Ft (áfával)

Yoga olaj kollekció – mindennapi harmónia és jóllét a testnek

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


Eredeti neve: Yoga Kit
Kiszerelése: 3x5ml
Felhasználás: párologtatható, kenhető

A jóga és az aromaterápia kombinációja. Egy exkluzív hármas a dōTERRA-tól jóga gyakorlók számára.
Segítség a mindennapi életminőség és a jóga gyakorlás javításához.
A keverékek biztosítják azokat az aromákat, melyek segítenek beállítani a helyes lélegzést, segítenek a központunkban maradni, felébresztik a stabilitás és önbizalom érzését.

Anchor – Megszilárdító keverék

 • A dōTERRA AnchorTM Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugalmat árasztó határozottsággal közelíthetsz a jógagyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt.
  A frakcionált kókuszolajos bázishozadott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja az önmagadhoz való kapcsolódást, a közösségtudatod, az érzelmi harmóniádat és a belső bölcsességet.
  A dōTERRA Anchor aromájához tökéletesen illő jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).

Align – Központosító keverék

 • Az dōTERRA Align™ a dōTERRA Jóga kollekció központosító keveréke.
  Ez a békét és nyugalmat árasztó keverék azzal a céllal készült, hogy az önelfogadás és a bizalom érzésének táplálásával támogassa a napi jógagyakorlatok elvégzését.
  A dōTERRA Align aromájához kiválóan illő jógapózok a harcos II. póz, a háromszögtartás és a kapupóz. A jógázáson túl az Align az egész napon át tartó harmonikus közérzethez is nagyban hozzájáruló, csodás keverék.

Arise – Megvilágosító keverék

 • Dolgozz örömmel és bátran az előtted álló célok elérésén. Ez a frissítő és megvilágosító  esszenciális olajkeverék tökéletes inspirációul szolgál, hogy nagyra törő célokat tűzz ki, és keményen dolgozz az elérésükért.
  A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grépfrút, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő Megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezz a lehető legtöbbet kihozni magadból. Élvezd a dōTERRA Arise kínálta előnyöket, miközben teljesítményedet újabb szintre igyekszel emelni.
Figyelem:
Előfordulhat bőrérzékenység.
Gyermekektől elzárva tartandó.
Ha terhes, szoptat vagy orvosi gondozás alatt áll, konzultáljon orvosával.
Kerülje a szembe, a belső fülbe és az érzékeny területekre jutást.
A termék felhordása után legalább 12 órán keresztül kerülje a napfényt vagy az UV-sugarat.

További információk

Tömeg 0,50 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.