Keresés

Életmód tábor

15000 Ft (áfával)

Leírás

Építsd fel az egészségesebb életed!!!!

Legtöbb esetben a TEST-LÉLEK egyensúlytalansága életmód váltást, betegséget, tünetet mutat. Ilyenkor hirtelen azt sem tudjuk hová kapjunk. Nos, mi ebben is segítünk Neked, hogy ne kelljen kószálnod az infók között, és az alternatívákat is megmutatjuk.

Az ÉLTMÓD tábor 3 nap anyaga összesűrítve, lényegre törő, egyszerű tanácsokkal, tipekkel.


Ezen kívül még gyakorlatokat, rutinokat, recepteket is fogunk ajánlani, hogy minél zökkenő mentesebben át tudd alakítani az életedet.Amikor a test nem funkcionál, nem tud az életed sem jól működni. Mi pont ezt a területet szeretnénk könnyebbé tenni.

Az elvonuláson azt is körbejárjuk, hogy örökölt sorsunk, genetikánk, a családból hozott minták generációkon átívelő ereje miként hat a mindennapjainkra, az egészségünkre és minden döntésünkre, amit hozunk. Ránézünk, hogy ezek a hozott programok miként befolyásolnak minket különböző életterületeinken, hétköznapjaink történéseiben, és hogyan jelennek meg akár testi-lelki megbetegedés, elváltozások formájában. És persze nemcsak ránézünk, hanem fokuszálunk arra is, milyen megoldási lehetőségeink vannak meghaladni ezeket a mintákat, programokat.
Egy kis szösszenet az ÉLETMÓD elvonulásról, kedvcsinálónak.
❗ Az összeg befizetése után 2 munkanapon belül a rendeléskor megadott email címre fog érkezni egy link, amin megtudod nézni a 3 nap anyagát.

ASTÁ-Acél Strähle Ágnes

tisztánlátó médium, spirituális segítő
https://namasta.hu/
dr. Tarsoly Julianna
Indiai Ájurvéda Orvoslás
https://sampratmed.hu/
Krakk Vera
Recall Healing szemléletű terapeuta
https://minosegiujelet.com/bemutatkozas-krakk-vera/
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.