Keresés

IGAZÁN SZERETET Ásvány Karkötő

9100 Ft (áfával)

Korall-Gyöngy-Achát-Szív alakú üveg dísz rózsával

17cm

Készleten

Leírás

IGAZÁN SZERETET Ásvány Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek: 

 

Minden kis porcikája ennek a karkötőnek arról szól, hogy a szeretet megtaláld. Akár a formái, amik igazán nőiesek, akár a kristályok maguk. Szóval, ha csini nőcis energiáid kicsikét sutba vannak hajítva, és mindenki más szebb mint Te, nos akkor hajrá. Ővele megint nőként rezeghetsz.

Kedvesség: A gyöngy szolid tükröződése és a különleges formák mind az egyediségünket emeli ki.

 

Korall-Gyöngy-Achát-Szív alakú üveg dísz rózsával

 

 

KORALL

 

korall ásvány karkötőVöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.

Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.
A VÖRÖS KORALL hatásos vérszegénység, vérkeringési zavarok, meddőség, rendszertelen menstruáció és veszélyeztetett terhesség ellen. Növeli a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést.

A FEHÉR KORALL támogatja a csont- és húgyúti betegségek gyógyulását. Csillapítja a köhögési rohamokat és az asztmatikus panaszokat.
A RÓZSASZÍN KORALL szabályozza a szívritmuszavarokat, eltávolítja a szervezetből a káros anyagokat és csillapítja a végtagfájdalmakat.
A FEKETE KORALL egyaránt segít rossz- és jóindulatú tumorok kezelésében, gyógyítja a keléseket, tályogokat, furunkulusokat.

 

ACHÁT

achát ásvány karkötőNagyon fontos ásvány, mert a pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja. Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Egyszerre földel és fölemel.
Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.
Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben. Támaszunk lehet a depresszióban. A hasnyálmirigy, vérkeringés és a nyirokrendszer hasznára van.

Botswana achát: tüdőre és a légutakra használják, dohányzásról való leszokásban segít
Csipkeachát: hólyagra és epehólyagra hat
Szemachát: barnás, fekete, szemre hat

 

 

Egyénre szabott ásvány karkötők, CSAK NEKED >>>

Ásvány Karkötők és Terápia EGYBEN >>> 

Mi a Horoszkópod? Karkötők HOROSZKÓP szerint  >>>

 

 

Olvass tovább a karkötőkről:

 

ÉK-SZER vagy GYÓGY-SZER >>>

Miben segíthetnek a kristályok?  >>>

Kristály ABC  >>>

További információk

Tömeg 0,03 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.