Keresés

NYÁRI ESŐ ásvány karkötő

6800 Ft (áfával)

Korall – Kagyló – Üveg

16cm

Készleten

Leírás

NYÁRI ESŐ Ásvány Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek

 

​Korall-Kagyló-Üveg

Ajánlom Neked, ha az érzelmeid megélése fájdalmakba ütközök, sok bántó tapasztalásod volt/van. Ez  gyönyörű karkötő a megbocsájtást, az érzelmi jóllétet és a csinos nőies energiáid feltámadását, érvényesítését segíti. Egy tengerész öltözékhez tökéletes kiegészítő.

 

KORALL

Vöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. Régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.
Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad. 
A VÖRÖS KORALL hatásos vérszegénység, vérkeringési zavarok, meddőség, rendszertelen menstruáció és veszélyeztetett terhesség ellen. Növeli a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést. 

 

KAGYLÓ

Minden olyan érzést megújít, elmulaszt, amit az érzelmeink által szenvedtünk el. Az áramlást segíti,ezáltal a kettes csakrára jótékonyan hat.

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.