Keresés
Akció!

SELYEMFÉNY ásvány nyaklánc

11305 Ft (áfával)

Gyöngy – Tigrisszem
50cm

Készleten

Leírás

SELYEMFÉNY – Ásvány nyaklánc

Gyöngy – Tigrisszem
50cm

A bátorság, kitartás és a szép női erő hiányában szenvedőknek ajánlom, amikor nincs erő ahhoz hogy a női traumákon túllépjen.


GYÖNGY

A GYÖNGY a lelki átalakulás drágaköve. Megkönnyíti a változások elfogadását. Segít a vérzési zavarok (véres vizelet, túl erős menstruáció) leküzdésében. Hűsítő hatását a lázas betegségek, többek között a tejláz enyhítésére is használják. Hatással van a vesékre, mellékvesére és gondoskodik az ödémák (vizenyők) felszívódásáról. Mészhiány és a köröm betegségeinek fellépésekor is segít.

Olvass tovább >>>

TIGRISSZEM

A Tigrisszem gyógyítja a szem betegségeit. Régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin és a jang energiáit, megszünteti a depresszió tüneteit. Tigrisszem hatása: nyugtató, energia, idegrendszer, skizofrénia, epilepszia, koncentráció, bátorság, önbecsülés, csontsorvadás

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.