Keresés

Spirituális tudás ásvány karkötő

11600 Ft (áfával)

Ametiszt – Thulit – Prehnit – Fém
18cm

Készleten

Cikkszám: 1300803 Kategóriák: , ,

Leírás

Spirituális tudás ásvány karkötő

Ametiszt – Thulit – Prehnit – Fém
18cm


AMETISZT

Címszavakban: spiritualitás, tisztánlátás, tisztítás, mesterkristály, intuíciók tiszta meglátása, kiegyensúlyozott alvás, álmok megértése, nyugalom, kiegyensúlyozottság, koncentrációs képesség, migrén, immunrendszer erősítés, vértisztítás, függőségek kezelése

A tisztánlátás és a koncentrációs képesség, a spirituális fejlődés köve, egy a mesterkristályok közül. Segít a meditációs elmélyülésben. Régi görög neve szerint a lerészegedés ellen védő kő volt.

Olvass tovább >>>

THULIT

Címszavakban: életerő, vidámság, logika, szenvedély, szexualitás, regeneráló

Drámai hatású kő, mely szorosan kapcsolódik az életerőhöz, elősegíti a gyógyulást és a regenerációt, hasznos mindenütt, ahol valamilyen ellenállást kell legyőzni. Segít kihozni a személyiségből az extrovertált és a vidám viselkedési formát, valamint az ékesszólást.
Növeli a problémák megoldásához szükséges kíváncsiságot és a találékonyságot, feltárja az emberi lét kettőségeit, a szeretetet összekapcsolja a logikával.
Thulit megkönnyíti a szenvedély és a szexuális érzelmek kifejezésére juttatását.

Jótékonyan hat a gyomorbántalmakra. Fokozza a termékenységet, gyógyítja a nemzőszervek betegségeit. Erősító és regeneráló kő, hasznos vészes gyengeség, idegi kimerültség esetén.

Olvass tovább >>>

PREHNIT

Címszavakban: szívcsakra, napfonatcsakra, beilleszkedés, közösségek, elfogadás, elfogadtatás, fejlődés, felszívódás, tisztulás, fogyókúra

A szív és a napfonat csakra köve. Támogatja a társadalmi és a csapatba való beilleszkedést. Növeli a mások iránti tiszteletet. Segít elfogadtatni magunkat másokkal, könnyebben beilleszkedünk és könnyebben megértjük a közösségeket, ahová tartozunk. Segít elfogadni és megélni a kellemetlen történéseket, igazságtalanságnak tűnő történéseidet, és hozzásegít, hogy ezeket saját magad javára, fejlődésedre fordítsd.

Használatával a zsírban oldódó vitaminok könnyebben felszívódnak, a zsírban elraktározott méreganyagok pedig könnyebben kitisztulnak. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,00 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.