Keresés

Tiszta erő ásvány karkötő

12590 Ft (áfával)

Fehér Ónix – Kianit – Fém – Angyalok

17cm

Készleten

Leírás

TISZTA ERŐ – Karkötő / Kristály Karkötő / Ásvány Ékszerek

Fehér Ónix – Kianit – Fém – Angyalok


Ónix

Címszavakban: mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, felelősségérzet, józan gondolkodás, logika, koncentráció, agytevékenység, bőr, haj, köröm, fül

Spirituális kő, mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, segít kiválogatni azokat az eseményeket, amik fontosak az életben. Amellett, hogy erősíti az öntudatot, erősíti a felelősségérzetet is. Így nem hagy elszakadni a földenergiától, és biztosítja, hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.
Erősíti a józan gondolkodást és a logikát, segít a labilis emberek lelki kiegyensúlyozásában. Támogatást ad abban is, hogy összeköttetésbe kerülj spirituális éneddel, de nem hagy irreálisan elrugaszkodott dolgokba beleágyazódni.

Olvass tovább >>>


Kianit

Címszavakban: meditáció, kommunikáció, álmok, kreatív kommunikáció, méregtelenít, pajzsmirigy, vese, mellékvese, ivarszervek, torok problémák

Tiszta, selyem fényű, mélykék, búzavirág kék és fekete színek a jelentősek. Magas rezgésű kristály, könnyed, ragyogó energiával bír.
Könnyíti a magasabb rezgésszámú meditációt, a multi dimenzionális kommunikációt, s a kapcsolatot stabilizálja. Ha éjszaka a nyakunkba tartjuk hatással van az álmokra, főleg a macskaszem hatású kianit.
A torokcsakrába kapcsolódik, igen nagy segítséget jelent, ha nagy nyilvánosság előtt kell beszélni. Fejleszti a kreatív kommunikációt és eltörli a zavartságot.

Olvass tovább >>>


Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Ha nem sikerül választanod! – EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 18,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.