Keresés
ÁLDÁS - ANGYALOK - ANGYALOS ÉKSZEREK
Egyéb

ÁLDÁS – ANGYALOK – ANGYALOS ÉKSZEREK

Hiszed-nem hiszed, végül is nem ez lényeg. Ők vannak, és kész!
Ha hiszel az angyalokban, az égi segítőinkben olyan hűséges 24 órás társakat kapsz az életben, akik mindig, mindenkor, mindenben tudnak neked segíteni. Nem csapnak be, nem akarnak neked rosszat és ha éppen alszol, vigyáznak rád.
Soha nem tudod elveszíteni szeretetüket, türelmüket, hitüket benned, hogy te egy ISTEN által alkotott TÖKÉLETES teremtmény vagy.

Azonban nemcsak az égben, a földön is vannak angyalok. Olyan földi segítők, akik minden nap adnak a fényükből, erejükből, hogy TE jobban tudd élni az életed. Ezek az emberek lehetnek bolti eladók, tanítók, orvosok, óvónők, vagy éppen gyermekeink. Nyisd ki a szemed és tárd ki szíved feléjük…

ÁLDÁS - ANGYALOK - ANGYALOS ÉKSZEREK

Sokan azt hiszik, hogy ők majd csak úgy megsegítenek minket, mi pedig várjuk a sült galambot a szánkba! Nem!
Ez nem így működik, ők nagyon szívesen adnak útmutatást mindenkor, ha megkéred őket és az a jót szolgálja. Hiába is próbálnád, ő előlük nem tudod elrejteni a valódi énedet, gondolataidat, viszont ők abban is segíteni tudnak, hogy ezek a gondolatok csak a jót szolgálják.

Én szeretem és tisztelem az égieket, önmagamhoz mérten mindig megpróbálom a tanácsaikat megfogadni, kivitelezni. Néha sikerül, néha nem.
Amióta velük “élek” sokkal könnyebben élem az életem, hiszen segítségükkel bölcsülök, szeretek, megértek, előre látok. Neked is segítenek ha úgy gondolod, hogy meg mered nyitni a szíved.

Csodákkal teli napokat!
Namaste – ASTÁ

Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields