Keresés

PILLANGÓ KISASSZONY ásvány karkötő

8400 Ft (áfával)

Korall – Aventurin – Jáde

15cm

Készleten

Leírás

PILLANGÓ KISASSZONY – Ásvány karkötő

Korall – Aventurin – Jade
15cm


KORALL

Címszavakban: védőkő, anyaság, szeretet, szexualitás, menstruáció, gyermek

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.

Vöröses színe miatt a vérrel kapcsolatos problémák kezelésére használják. régebbi időkben az igazi korallokat a lázas állapot jelzésére is használták, mert az igazi korall némileg halványabb lett, ha a viselője belázasodott.

Olvass tovább >>>


AVENTURIN

Címszavakban: szerencse, gazdagság, nyugalom, kiegyensúlyozottság, félelmek elűzése, stabil lelki állapot, pozitív életszemlélet, könyörület, empátia, felfogóképesség javítása, kreativitás, irányítói képesség, döntések, tündérvilág, védelem, szívpanaszok, idegrendszer, dadogás

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.
A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik.  Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

Olvass tovább >>>


JADE

Címszavakban: egyensúly, aktivitás és nyugalom, nyugtató, szeretet, kedvesség, rossz közérzet, szívcsakra, védelem, termékenység, derű, béke, vese, mellékvese, pajzsmirigy

Egyensúlyt teremt az aktivitás és nyugalom között. Arra sarkall, hogy energiáid pontosan oszd be. Szabályozza az idegek működését, nyugtat és kiterjeszti az érzéseket. A dédelgetés, szeretet, kedvesség és a nyugalom érzését sugározza. Használhatod bátran, ha kicsit úgy érzed, hogy kibillentél lelki vagy szellemi egyensúlyodból.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields