Keresés

BARACK VIRÁG ásvány nyaklánc

14500 Ft (áfával)

Citrin – Barack aventurin – Turmalin
48cm

Készleten

Leírás

BARACK VIRÁG – Ásvány nyaklánc 

Citrin – Barack aventurin – Turmalin
48cm


CITRIN

Címszavakban: önbecsülés, remény, napfonatcsakra, energia, látásprobléma, gyomorpanasz, feltöltődés

Az önbecsülés növelésével kiküszöböli a romboló hajlamokat. Jó kedélyt, reményt, melegséget és energiát hoz, könnyűvé teszi a szívét mindenkinek aki viseli.
A napfonat csakra köve, a gyomor és a belek, a hasnyálmirigy problémáin segít. Energiát adó kő.

Az égetett ametisztként is gyakran emlegetett citrin, olyan ásvány, amely nem tartja meg a negatív energiákat. Felveszi, majd leveszi a negatív energiákat és visszafordítja őket oda, ahonnan érkeztek, emiatt sosincs szükség tisztításra. A citrin segíthet látásproblémák enyhítésére, konokság ellen, emésztés, gyomorpanaszok, csecsemőmirigy serkentésében és a pajzsmirigy kiegyensúlyozására. A regeneráció és a feltöltődés köve. Azt vonzza amire szükségünk van, még úgy is ha nem azt hozza magával amit mi “kértünk”.

Olvass tovább >>>


AVENTURIN

Címszavakban: szerencse, gazdagság, nyugalom, kiegyensúlyozottság, félelmek elűzése, stabil lelki állapot, pozitív életszemlélet, könyörület, empátia, felfogóképesség javítása, kreativitás, irányítói képesség, döntések, tündérvilág, védelem, szívpanaszok, idegrendszer, dadogás

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, elűzi a mélyen ülő félelmeket, és merevséget, stabilizálja a lelki állapotod, pozitív életszemléletre ösztönöz. Hozzásegít a pihentető alváshoz. Erősíti a könyörületet, empátiát, felfogóképességet, kreatívitásod életre hívja, az irányítói képességed és döntéseid meghozatalát is megkönnyíti. Segít felismerni a mások által kínált lehetőségeket.

A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik. Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját.
Az aventurin a tündérvilággal áll kapcsolatban. Otthonunkban, a munkahelyünkön véd a geopatikus stressz, káros hatású vízerek, a Ley vonalak, és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól, így számítógépes környezetben kifejezetten ajánlott a viselése.
Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Megvédi az aurát a negatív támadásoktól. Védelmet biztosít az energiavámpírok ellen is.

Az aventurin csökkenti a szívpanaszokat, idegrendszeri károsodásokat, dadogást. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

Többféle színben kapható az egyes színek a fenti tulajdonságok mellett még az alábbiakban erősek.

A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.

Olvass tovább >>>


TURMALIN

Címszavakban: belső béke, beteljesedés, középpontba állít, félelem, bánat, kreativitás, családi kapcsolatok, szeretet, szerelem, szexualitás, szívcsakra, hormonok, máj, anyagcsere, emésztés javítása, idegrendszer, megértés, szeretet, kommunikáció, bölcsesség, vese

A rendíthetetlen belső békéd és önbeteljesedésed köve. Ha úgy érzed letértél a számodra kijelölt úttól, vagy nem vagy boldog az életedben maradéktalanul, akkor válassz magadnak egy turmalin kövecskét. Külső hatásoktól megtisztít, érzelmeket, barátságossá és élénkké tesz.  Középpontodba állít.Viselheted ékszerként, marokkőként vagy a megfelelő meditációs csakrakőként. Nagy energiájú kő.
Különböző színeik szerint használják őket, általában a félelemmel, bánattal és az érelmeszesedéssel szenvedőknek segítenek, a mozgás és egyensúlyzavarok esetében is, javítják az immunrendszert és a hormontermelést.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields