Keresés
Akció!

EGYEDIEN ásvány nyaklánc

Original price was: 16390 Ft.Current price is: 13931 Ft. (áfával)

Sárga-zöld jáde – Festett achát – kézzel festett üveg medál
42cm

Készleten

Leírás

EGYEDIEN – Ásvány nyaklánc 

Sárga-zöld jade – Festett Achát – Kézzel festett üveg medál
42 cm

Szabályok, keretek, szeretet, ütem


JADE

Címszavakban: egyensúly, aktivitás és nyugalom, nyugtató, szeretet, kedvesség, rossz közérzet, szívcsakra, védelem, termékenység, derű, béke, vese, mellékvese, pajzsmirigy

A JÁDE jelentése: “ágyékkő”, mert évezredek óta elsősorban vesebántalmak ellen használták. Valóban, szabályozza az idegek, a vese és a mellékvese működését, az adrenalintermelést, egyensúlyba hozza a víz-, a sav-bázis és ásványi anyag-háztartást. Jótékony hatással van a pajzsmirigy működésre. Elősegíti a pihentető alvást.
A bölcsességgel és a zenével összekapcsolt jade-ot, szertartások és imádságok fókuszának és erősítésére használják. Ősi maja rítusok tudásához ad hozzáférést.
A dédelgetés, szeretet, kedvesség és a nyugalom érzését sugározza. A jade elősegíti a termékenységet és könnyíti a szülést, derűt és békét hoz. Vonza a jó szerencsét, a barátságot, a hűséget és a védelmet a hosszú utakhoz.

Olvass tovább >>>


ACHÁT

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Nagyon fontos ásvány, mert a pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja. Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Támaszunk lehet a depresszióban. A hasnyálmirigy, vérkeringés és a nyirokrendszer hasznára van.

Egyszerre földel és fölemel. Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról. Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields