Keresés
Akció!

SZÜRKESÉG ásvány nyaklánc

Original price was: 13000 Ft.Current price is: 11050 Ft. (áfával)

Labradorit – Hematit – Howlit – Kézzel festett csepp alakú kagyló medál

38cm

Készleten

Leírás

SZÜRKESÉG – Ásvány nyaklánc 

Labradorit – Hematit – Howlit – Kézzel festett csepp alakú kagyló medál
38cm

Egyszerűen nagyszerű. Megmutatja, hogy milyen az, amikor a szürke kitűnik a tömegből!


LABRADORIT

Címszavakban: intuitív képességek, emlékek felhozója, igazság, univerzális energiák, kreativitás, művészi tehetség, lelkesedés, szem, agy, anyagcsere, stressz, megfázás, reuma, hormonegyensúly

Fejleszti az intuitív képességeket, megnyit minden rég elfeledett emléket. Segít felismerni a kergetett vágyakat, és megkülönböztetni azoktól, amik jogosan és könnyen testet ölthetnek világunkban. Az elmélkedés és az igazság köve. Az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot.

A labradorit összehangolja a fizikai és éteri testet. Növeli a tudatos és a spirituális energiát földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a “megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz fel a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.
Szem és az agy segítője. Oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Segít megfázás, köszvény, reuma esetén, hormonegyensúlyt tart. Csökkenti a vérnyomást.
A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nem kívánatos energiákat az aurától, és megelőzi az energiaszivárgást. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását.

Olvass tovább >>>


HEMATIT

Címszavakban: gyökércsakra, akaraterő, szívósság, kitartás, tisztánlátás, bátorság, idegesség, stressz, célok elérése, keringés, vérképződés, agyi funkciók, magas vérnyomás 

Fokozza az akaraterőd, szívósságot, kitartást és segíti a tisztánlátásod bármilyen problémában.
Optimistább életszemléletre ösztönöz. Bátorságot ad, megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák például előszeretettel viselték talizmánként.

Olvass tovább >>>


HOWLIT

Címszavakban: önkifejezés, méregtelenítés, akarat, kitartás, türelem, emlékek, emlékezet, düh, harag, nyugtató, zsírégető, anyagcsere, hányás

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Léted önálló irányításának köve, kiteljesíti az önkifejezésed. Méregteleníti a tested és szellemed egyaránt.
Segíti a előző életeink, reinkarnációink feltárását. Segíti az akaratot és a kitartást testben és lélekben egyaránt.
Felhasználható a türelem tanításaiban, és elősegíti emlékező tehetségünk kiterjesztését. Képes kirekeszteni a dühöt, lecsillapítani a heves és kontrollálatlan haragot. Magadnál hordva magába szívja a negatív energiákat.
A fehér howlitnak nyugtató hatása van, emiatt kiválóan felhasználható álmatlanságra. A kék howlit segíti számunkra az álmok visszaidézését, és a bölcsesség elhozását.

Zsírégető hatású és egyensúlyban tartja a szervezet kalciumszintjét. Az anyagcsere és a súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és a tisztulást. Kifejezetten jó a hányásos rosszullétek ellen is.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields