Keresés
Akció!

BRONZ TÜKÖR ásvány nyaklánc

Original price was: 15000 Ft.Current price is: 12750 Ft. (áfával)

Howlit 1-2 – Hematit – Üveg – bronz színű foglalatban, kézzel festetett medál
44cm

Készleten

Leírás

BRONZ TÜKÖR – Ásvány nyaklánc

Howlit – Hematit – Üveg
44cm
Jó érzések, megengedő viselkedés, jó arányérzék. Valamint súly problémák és énkép zavar esetén nagy segítség.


HOWLIT

Címszavakban: önkifejezés, méregtelenítés, akarat, kitartás, türelem, emlékek, emlékezet, düh, harag, nyugtató, zsírégető, anyagcsere, hányás

Léted önálló irányításának köve, kiteljesíti az önkifejezésed. Méregteleníti a tested és szellemed egyaránt. Az anyagcsere és a súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és a tisztulást. Segíti az akaratot és a kitartást testben és lélekben egyaránt.
A fehér howlitnak nyugtató hatása van, emiatt kiválóan felhasználható álmatlanságkor. A kék howlit segíti számunkra az álmok visszaidézését, és a bölcsesség elhozását. Felhasználható a türelem tanításaiban, és elősegíti emlékező tehetségünk kiterjesztését. Képes kirekeszteni a dühöt, lecsillapítani a heves és kontrollálatlan haragot. Magadnál hordva magába szívja a negatív energiákat.Segíti a előző életeink, reinkarnációink feltárását.

Olvass tovább >>>


HEMATIT

Címszavakban: gyökércsakra, akaraterő, szívósság, kitartás, tisztánlátás, bátorság, idegesség, stressz, célok elérése, keringés, vérképződés, agyi funkciók, magas vérnyomás 

Fokozza az akaraterőd, szívósságot, kitartást és segíti a tisztánlátásod bármilyen problémában.
Optimistább életszemléletre ösztönöz. Bátorságot ad, megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák például előszeretettel viselték talizmánként.
A földelő hatása hoz egy jobb jelen érzetet a testben, ha erre van szükség. Sokan abszorbeáló hatása miatt úgy tartják róla, hogy segít a negativitás átalakításában, pedig csak magába szívja azt. Mivel a telítődési pontját elérve a kristály leadja azokat a rezgéseket, emiatt gyakori tisztításra ajánlott ez a környezetre is érzékeny kő. Emellett nem szabad megfeledkezni a hematit pozitív tulajdonságairól sem. Kimondottan jó mind tüzes, mind csendes, érzékeny emberek számára is, hogy segítsen a helyüket megtalálni a világban. A felső csakrában túlsúlyosan elhelyezkedő emberek számára támogatja a földelődést, a spirituális az anyagi javak jobb bevonzását. Erősíti a logikus gondolkodást, segítségével jobban tudsz két lábon állni a földön átvitt értelemben a világban, erősíti az alap csakrákat, így ellenállóbbá tesz és magabiztosabbá. Növeli a fém őselemet környezetedben, ezáltal jobban megtudod válogatni az életedben mi az, aminek kitisztítására van szükség, valamint a fém jellegénél fogva közelebb tud vinni a pénz világához is.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields