Keresés

TERMÉKENY ásvány karkötő

10990 Ft (áfával)

Ónix – Holdkő – Fém

19 cm

Készleten

Cikkszám: 1300796 Kategóriák: , ,

Leírás

TERMÉKENY

Ónix – Holdkő – Fém


ÓNIX

Címszavakban: mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, felelősségérzet, józan gondolkodás, logika, koncentráció, agytevékenység, bőr, haj, köröm, fül

Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros időszakban. Spirituális kő, mentálisan erősít, tisztítja a tudatot, segít kiválogatni azokat az eseményeket, amik fontosak az életben. Amellett, hogy erősíti az öntudatot, erősíti a felelősségérzetet is. Így nem hagy elszakadni a földenergiától, és biztosítja, hogy a helyzethez képest a legjobban dönts.

Olvass tovább >>>

HOLDKŐ

Címszavakban: befogadó, női energia, stabilizál,

A holdkő a legismertebb kövek közé tartozik, hatása széleskörű. A női oldalhoz sorolják. Meddő nők kövének mondják. A holdkő segíti a tobozmirigy működését.
Testet és a lelket egyaránt harmonizálja.Erősen kötődik a holdhoz és a megérzésekhez.

Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet téged, hogy miként a Hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Érzelmeket csillapít. Fokozza a megérzést és az empátiát.
Tisztánlátás fejlesztésére szokták alkalmazni. Képessé tesz, hogy a lehetettlen helyzetekben is megtaláld önmagad. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és a stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmiintelligenciát. Napfonatcsakrára téve felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértheted ezeket, aztán megszüntetheted. Mélyreható érzelmi gyógyulást okoz. Erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, így a enyhíti ennek a rendellenességét.

A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő, vagy végtagdagadás esetében is segíthet.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,00 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields