Keresés

Hegyikristály marokkő

1800 Ft (áfával)

Hegyikristály

Készleten

Leírás

Hegyikristály marokkő – mérete: kb. 3×2-2,5cm


Hegyikristály

Címszavakban: mesterkristály, erősítés, energiák feltöltése, összpontosítás, világos gondolkodásmód, idegnyugtatás, test-lélek-szellem tisztítás, tértisztítás, kristálytiszta gondolatok, kiegyensúlyozás, immunrendszer erősítés, fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, anyagcsere helyreállítás, általános erősítő és energetizáló

Az általános erősítő és energetizáló hatása mellett tértisztítás, negatív energiáktól való védelem és még számtalan használati lehetősége van. Az egyik legerősebb gyógyító kristály.

A fény kristálya és a világmindenséget szimbolizálja. Egy a mesterkristályok közül. Erősíti a saját álláspontot, javítja az elemzőképességet. Fokozza a tudatosságot, segítségével könnyebben találod meg a helyed az Univerzumban, világossá teszi a gondolkodásmódot, szó szerint kristálytiszta gondolatokat hoz használójának.
Hatására csökken a stressz, a pánik, a depresszió. Nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá tesz. Nagymértékben segít koncentrálni a feladataidra. A hegyikristály egyik különleges fajtája a harmóniakvarc, amit más néven öngyógyító kristálynak is neveznek. Segít, hogy negatívnak gondolt tapasztalataidat pozitív élettapasztalattá kovácsold, és mindenben megtaláld a jó, pozitív gyógyító energiákat.

Gyógyító kristályként valamennyi csakrára hat- kiegyensúlyoz, tisztít, és energiával tölt fel. Megnyitja a kommunikáció és a gyógyítás csatornákat.
A hegyikristály programozható és újra programozható, hosszú időn keresztül a misztikusokkal és a mágusokkal hozták kapcsolatba. Akik elég érzékenyek hogy ráhangolódjanak a kristályra, hozzáférhetnek a benne rejlő könyvtárhoz. Minden kristálynak memóriája van, némelyik nagyobb, mint a többié.

Tisztít és energetizálja az egész testet, segíti az energiák összpontosítását, harmonizálja az egész lényed testileg, lelkileg, szellemileg és mentálisan is. Hatékonyan használható az aura energiával való feltöltésére, folyamatosan ékszerként viselve, díszként az egész otthonod harmóniájában segít.
Kiegyenlíti a szervezet energiahiányát és energia túltengését. Serkenti az öngyógyító erőket, erősíti az immunrendszert, jótékony hatással van a fertőzésekre. Bármely más ásvány mellé helyezve, annak gyógyító hatását felerősíti és tisztítja.
Bármely fájdalmat csillapít, legyen az fejfájás, menstruációs görcsök, ízületi, krónikus panaszok. Erős méregtelenítő hatása mellett segít helyreállítani az anyagcserét. Hatással van a hormonháztartásra és a vércukorszintre.

18 ismert változattal rendelkezik, és az egyetlen olyan kristály, amely minden ember számára előnyös hatással rendelkezik.


Csillagjegyei

összes csillagjegy

Válassz csillagjegynek megfelelő, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

valamennyi csakrára hatással van


Hogyan készítsünk kristályvizet?

Ha tehetjük nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet!

A megtisztított kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy üvegkancsóba és töltsük fel vízzel. Minél tisztább a vizünk (pl.forrásvíz, harmatvíz, Pí-víz vagy desztillált víz), annál könnyebben veszi fel a választott ásvány információit. Legjobb, ha egy éjszakára állni hagyjuk és másnap fogyasztjuk. A hatás fokozásáért még a napra is kitehetjük vagy fogyasztás előtt két kezünkkel közrefoghatjuk a poharat, így még több energiához juttatva a vizet. Magában is fogyaszthatjuk, de gyógyteát is készíthetünk belőle.

Figyeljétek meg vagy hasonlítsátok össze, hogy mennyivel másabb, selymesebb lesz az energetizált víz íze!

Az energetizált víz intenzitása függhet az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a hatóidőtől illetve egyéb körülményektől (pl.elektroszmog). Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata lassabban fejti ki hatását, míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású kristályok, így hatásuk is erősebb lesz, aki erre érzékeny, csak fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét az segítségükkel energetizált vízhez.

Aki még nem csinált harmonizált vizet, de rendelkezik kristállyal, és még óvatos ez ügyben, kérlek vedd figyelembe!
Szükségtelen a kristálynak a vízzel érintkeznie. Fontos, hogy a kristály jó energiákkal rendelkezzenek. Minden porózus felületű, nem sima felületű kristály csak a pohár, edény alatt/mellett/rajta helyezkedjen el.

https://namasta.hu/a-viz-energetizalasa/


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Illóolaj ABC  >>>

EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelőt magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields