Keresés

Moha achát csepp marokkő

1200 Ft (áfával)

Moha-achát csepp

Készleten

Cikkszám: 1400007 Kategóriák: ,

Leírás

Moha-achát marokkő – mérete: kb. 25-30mm


Achát

Címszavakban: kiegyensúlyozás, összpontosítás, stabilizálás, fizikai és mentális egészség, pihentető, stresszoldó, figyelem, összpontosítás, auratisztítás, földelés, immunrendszer erősítés, agyi funkciók segítése, emésztés javítása, gyomor

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Az achát a kalcedon egyik megjelenése. Gondoskodik a yin és a yang energia kiegyensúlyozásáról, emiatt általános gyógyításhoz tökéletes.

Erős földelő kristály, a gyökércsakra kristálya, ami felelős a fizikai, szellemi, érzelmi és intellektuális egyensúlyodért.
Segíti a fizikai energiáid összpontosítását és stabilizálását. Támogatást nyújt fizikai és mentális egészséged megfelelő karbantartásához.
Pihentet, oldja a stresszt, fejleszti a figyelem összpontosítását, szellemi tevékenységet, felfogást, elemző képességet.
Bármilyen érzelmi sérülés gyógyításában segít, táplálja a szeretetet, csillapítja az elfojtott haragot, segít legyőzni a szívfájdalmakat.
Segít a fizikai és az éteri test közé hidat verni, az igazságot és a bátorságot kutatva a bensőnkben. Támaszunk lehet a depresszióban.

Az Achát fokozza a tudatosságot, és a kötődést a kollektív tudathoz. Segítségül hívhatod spirituális fejlődésed során, vagy akár csak a belső stabilitásod megerősítéséhez. Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat, tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten is erőteljes.

Belső keringési és nyirokrendszeri problémák esetén is hasznos. A pajzsmirigy és a mirigyek működését szabályozza és javítja.
Erősíti az immunrendszert, javítja a hangulatingadozásokat és az agytevékenységet. Egyszerre földel és fölemel.


Az achát többféle színben létezik, s mindnek eltérőek a rezgései.
A teljesség igénye nélkül néhány:

Botswana achát: tüdőre és a légutakra használják, dohányzásról való leszokásban segít

Csillagachát: a tudat ébredésének köve. Ékszerként hordva sok minden összefüggésre ráébredsz környezetedből. Tudatosít és erősíti az érzékeket.

Csipkeachát: elég dinamikus kő, mozgásba hozza az életed, nem hagy leülni, arra sarkall, hogy aktívan részt vegyél az életed alakításában. Cselekvésre ösztönöz. Javítja az anyagcserét. Hólyagra és epehólyagra hat.

Erdőachát: a nyugalom kristálya. Ellazít, összehangolja a tested-lelked-szellemed, békét teremt önmagaddal és a világgal.

Fehér achát: békeachátnak is hívják, a nyugalom, béke és biztonság köve. Erősíti a jóságot és becsületet. Türelemre és megbocsájtásra ösztönöz. Segít, hogy önzetlenül segíthess másoknak.

Rózsaszín achát: támogatást nyújt a nehéz feladatok megoldásában. A szívcsakrához is kötődik, biztonságot és kitartást ad minden előtted álló feladathoz. Hatékonyan szabályozza a tápanyagfelvételt.

Szemachát: Barnás, fekete színű. A szemre hat.

Vörös achát: segít erőt nyerni szinte bármiből. Segít a belső egyensúlyod és kitartásod megtartásában.


Csillagjegyei

Bika, Rák

Válassz csillagjegynek megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

gyökércsakra, szívcsakra


(Felhasznált irodalom: Komlóssy Vera – Kristálygyógyászat- és terápia)


Hogyan készítsünk kristályvizet?

Ha tehetjük nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet!

A megtisztított kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy üvegkancsóba és töltsük fel vízzel. Minél tisztább a vizünk (pl.forrásvíz, harmatvíz, Pí-víz vagy desztillált víz), annál könnyebben veszi fel a választott ásvány információit. Legjobb, ha egy éjszakára állni hagyjuk és másnap fogyasztjuk. A hatás fokozásáért még a napra is kitehetjük vagy fogyasztás előtt két kezünkkel közrefoghatjuk a poharat, így még több energiához juttatva a vizet. Magában is fogyaszthatjuk, de gyógyteát is készíthetünk belőle.

Figyeljétek meg vagy hasonlítsátok össze, hogy mennyivel másabb, selymesebb lesz az energetizált víz íze!

Az energetizált víz intenzitása függhet az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a hatóidőtől illetve egyéb körülményektől (pl.elektroszmog). Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata lassabban fejti ki hatását, míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású kristályok, így hatásuk is erősebb lesz, aki erre érzékeny, csak fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét az segítségükkel energetizált vízhez.

Aki még nem csinált harmonizált vizet, de rendelkezik kristállyal, és még óvatos ez ügyben, kérlek vedd figyelembe!
Szükségtelen a kristálynak a vízzel érintkeznie. Fontos, hogy a kristály jó energiákkal rendelkezzenek. Minden porózus felületű, nem sima felületű kristály csak a pohár, edény alatt/mellett/rajta helyezkedjen el.

https://namasta.hu/a-viz-energetizalasa/


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Illóolaj ABC  >>>

EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.

No fields found, please go to settings & save/reset fields